Pacha van Pierre Paulin bij Gubi

Woensdag 12 september 2018

De Pacha werd in 1975 ontworpen door de Franse ontwerper Pierre Paulin. Nu is deze in collectie bij het Deense Gubi.
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi

Door zijn afgeronde vormen en juiste proporties oogt de Pacha elegant. Pierre Paulin pionierde in die tijd met het zitten op een lager niveau, dichter bij de grond.

Pacha wordt in het najaar verwacht en is nu reeds bestelbaar. De fauteuil is verkrijgbaar in een breed spectrum van stoffen.

Gubi is een Deense verlichting- en meubelfabrikant die zich richt op zowel de residentiële, hospitality als de projectmarkt. Victors Design Agency is de Belux agent van Gubi, Dallee de Nederlandse.

 Links

www.dallee.nl
www.gubi.com
www.victors.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, hospitality, kantoor, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #pacha, #pierrepaulin, #victorsdesignagency, #gubi, #dallee

Gerelateerd nieuws
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Spoga + Gafa eventprogramma
Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
lees verder
Trendz Najaar: beleving centraal
Trendz biedt dit najaar meer dan de gelegenheid om inkopen te doen doen. Dankzij de nieuwe Next Level is er van 25-27 augustus meer ruimte voor ontmoeting en inspiratie.
lees verder
 
Kettler weer in problemen
lees verder
 
Leolux presenteert Bondi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden