Pacha van Pierre Paulin bij Gubi

Woensdag 12 september 2018

De Pacha werd in 1975 ontworpen door de Franse ontwerper Pierre Paulin. Nu is deze in collectie bij het Deense Gubi.
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi

Door zijn afgeronde vormen en juiste proporties oogt de Pacha elegant. Pierre Paulin pionierde in die tijd met het zitten op een lager niveau, dichter bij de grond.

Pacha wordt in het najaar verwacht en is nu reeds bestelbaar. De fauteuil is verkrijgbaar in een breed spectrum van stoffen.

Gubi is een Deense verlichting- en meubelfabrikant die zich richt op zowel de residentiële, hospitality als de projectmarkt. Victors Design Agency is de Belux agent van Gubi, Dallee de Nederlandse.

 Links

www.dallee.nl
www.gubi.com
www.victors.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, hospitality, kantoor, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #pacha, #pierrepaulin, #victorsdesignagency, #gubi, #dallee

Gerelateerd nieuws
Lichtwoche Sauerland 2019
Elke twee jaar is de Lichtwoche, op meerdere locaties in Sauerland, een ontmoetingsplaats voor fabrikanten, dealers, in- en verkopers van armaturen en lampen.
lees verder
Oslo verlicht minimalisme
De nieuwe Oslo-lampencollectie van de Deense fabrikant Halo Design ademt een minimalistisch Scandinavisch gevoel.
lees verder
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden