Verkoop Benelux Schillig door Dinkel

Vrijdag 05 oktober 2018

Vanaf 1 oktober heeft Daniel Dinkel ook de verantwoordelijkheid gekregen voor de verkoop in BelgiŽ, Nederland en Luxemburg van Willi Schillig PolstermŲbelwerke.
Verkoop Benelux Schillig door Dinkel
Verkoop Benelux Schillig door Dinkel

Dinkel (foto 1; Facebook) volgt in de hoedanigheid van sales manager Benelux Pascal Houben (foto 2) op, die het bedrijf in goed onderling overleg heeft verlaten, zo melden diverse Duitse media. Houben is inmiddels weer terug aan de slag bij Mobitec, waar hij tot 2007 reeds ruim zeven jaar werkte.

Daniel Dinkel heeft zijn gehele carrière bij W. Schillig - niet te verwarren met Ewald Schillig - uit Oberfranken doorlopen. In 2007 als stagiair, na zijn opleiding jarenlang als regionaal verkoopmanager in Oost-Duitsland. In 2015 werd hij benoemd als sales manager Noord.

Naast Dinkel is Thomas Breitbach bij Schillig verantwoordelijk voor Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en Hans Feddern voor Azië en het Midden-Oosten.

 Links

www.mobitec.be
www.schillig.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, fabrikant, industrie, gestoffeerd, meubelsector, woonkamer, slapen, slaapkamer, meubilair, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, personalia, #wschillig, , #mobitec

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Eerste brandstore Riverdale
Tenbos opent morgen officieel zijn eerste Riverdale-brandstore van bijna 300 vierkante meter in woonwarenhuis Nijhof in Baarn.

lees verder
Lokale leerfauteuil Leolux
De Venlose meubelfabrikant Leolux heeft een lokaal meubel geproduceerd, van ontwerp tot eindproduct. Alle ingrediŽnten komen van leveranciers uit de regio, zelfs het leer.
lees verder
Nieuwe meubelontwerpen van Van Megen
Binnenkort presenteert meubelontwerper Ruben van Megen twee nieuwe ontwerpconcepten en vier nieuwe producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden