Verkoop Benelux Schillig door Dinkel

Vrijdag 05 oktober 2018

Vanaf 1 oktober heeft Daniel Dinkel ook de verantwoordelijkheid gekregen voor de verkoop in BelgiŰ, Nederland en Luxemburg van Willi Schillig Polsterm÷belwerke.
Verkoop Benelux Schillig door Dinkel
Verkoop Benelux Schillig door Dinkel

Dinkel (foto 1; Facebook) volgt in de hoedanigheid van sales manager Benelux Pascal Houben (foto 2) op, die het bedrijf in goed onderling overleg heeft verlaten, zo melden diverse Duitse media. Houben is inmiddels weer terug aan de slag bij Mobitec, waar hij tot 2007 reeds ruim zeven jaar werkte.

Daniel Dinkel heeft zijn gehele carrière bij W. Schillig - niet te verwarren met Ewald Schillig - uit Oberfranken doorlopen. In 2007 als stagiair, na zijn opleiding jarenlang als regionaal verkoopmanager in Oost-Duitsland. In 2015 werd hij benoemd als sales manager Noord.

Naast Dinkel is Thomas Breitbach bij Schillig verantwoordelijk voor Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en Hans Feddern voor Azië en het Midden-Oosten.

 Links

www.mobitec.be
www.schillig.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, fabrikant, industrie, gestoffeerd, meubelsector, woonkamer, slapen, slaapkamer, meubilair, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, personalia, #wschillig, , #mobitec

Gerelateerd nieuws
Baleri's Trays
Onder de art direction van Aldo Parisotto is er een nieuwe productlijn gepresenteerd door de Italiaanse meubelfabrikantBaleri Italia: Trays.
lees verder
 
Imm Cologne komt eraan
lees verder
Proefzitten bij Leen Bakker
Meubelketen Leen Bakker werkt aan een verbeterde integratie tussen webshop en winkel: klanten kunnen online een afspraak maken om in de winkel op de bank te gaan proefzitten.
lees verder
Toch cel Stroink?
Het wordt geen fijne kerst voor vastgoedondernemer en Pastoe directeur Rudy Stroink en zijn partner Saskia van Bohemen. Het Openbaar Ministerie (OM) blijft het stel achtervolgen en is in hoger beroep gegaan tegen de werkstraffen die zijn opgelegd.
lees verder
Fonq doet weer VT Wonen
Fonq wordt per april licentiepartner van VT Wonen en gaat opnieuw de gehele logistiek en klantenservice voor het interieurlabel doen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden