Van Praags back

Woensdag 02 augustus 2017

Roger van Praag is terug! Eind 2014 was zijn bedrijf Prasiga (Van Praag Sigaar Import export) overgenomen, maar nu is hij weer een nieuw bedrijf in bedtextiel gestart.
Van Praags back
Van Praags back Van Praags back Van Praags back

In 2014 werd het toen 83-jarige bedrijf Philip van Praag Sigaar Import Export bv, of kortweg Prasiga Textiles, overgenomen door Royal Textile. Voormalig eigenaar Roger van Praag (foto 1) trad toen in dienst van dit bedrijf uit Hoofddorp. Dat huwelijk werd geen groot succes; begin 2017 had Roger van Praag alweer nieuwe plannen in de branche waarin hij en z'n familie al decennia lang ervaring hebben.

Het heeft even geduurd voordat de juiste vorm werd gevonden, maar zeer recent zag dan toch het nieuwe bedrijf Van Praags Bedding het levenslicht. Wederom vanuit Nieuw Vennep doet het in im- en export, laat het zelf items produceren en is het groothandel in bed en interieur textiel.

Het assortiment bestaat uit meer dan 600 artikelen welke uit voorraad worden geleverd. Hieronder dekbedovertrekken - o.a. van Janneke Brinkman-Salentijn (foto 2) en Home Collection (foto 3) - , hoeslakens, dekbedden (foto 4) en hoofdkussens.

Ter introductie is er nu een 5% korting op een eerste order en gratis verzending via de website www.vanpraags.com. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: eersteorder5.

 Links

www.vanpraags.com

Tags

Prasiga, Van Praag Sigaar, Royal Textile, Royaltextile, dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, slaap, slapen, PSB Brands, #vanpraags, #vanpraagsbedding, #PSB, #PSBBrands, #PSBrands

Gerelateerd nieuws
Mood brengt brandveiligheid thuis
Reliance introduceert op de vakbeurs Mood begin september in Brussel een nieuw merk voor verbeterde veiligheid voor textiel in huis: Recron FS.
lees verder
 
Fastfood meubilair op ShowUp
lees verder
 
Fem Home wordt Frankly
lees verder
Essenza sluit
De bed- en badgoed-leverancier Essenza Home heeft haar eigen winkel in Utrecht gesloten. Recent werd ook de najaarscollectie gepresenteerd.
lees verder
 
Meubelshows samen sterk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden