Van Praags back

Woensdag 02 augustus 2017

Roger van Praag is terug! Eind 2014 was zijn bedrijf Prasiga (Van Praag Sigaar Import export) overgenomen, maar nu is hij weer een nieuw bedrijf in bedtextiel gestart.
Van Praags back
Van Praags back Van Praags back Van Praags back

In 2014 werd het toen 83-jarige bedrijf Philip van Praag Sigaar Import Export bv, of kortweg Prasiga Textiles, overgenomen door Royal Textile. Voormalig eigenaar Roger van Praag (foto 1) trad toen in dienst van dit bedrijf uit Hoofddorp. Dat huwelijk werd geen groot succes; begin 2017 had Roger van Praag alweer nieuwe plannen in de branche waarin hij en z'n familie al decennia lang ervaring hebben.

Het heeft even geduurd voordat de juiste vorm werd gevonden, maar zeer recent zag dan toch het nieuwe bedrijf Van Praags Bedding het levenslicht. Wederom vanuit Nieuw Vennep doet het in im- en export, laat het zelf items produceren en is het groothandel in bed en interieur textiel.

Het assortiment bestaat uit meer dan 600 artikelen welke uit voorraad worden geleverd. Hieronder dekbedovertrekken - o.a. van Janneke Brinkman-Salentijn (foto 2) en Home Collection (foto 3) - , hoeslakens, dekbedden (foto 4) en hoofdkussens.

Ter introductie is er nu een 5% korting op een eerste order en gratis verzending via de website www.vanpraags.com. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: eersteorder5.

 Links

www.vanpraags.com

Tags

Prasiga, Van Praag Sigaar, Royal Textile, Royaltextile, dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, slaap, slapen, PSB Brands, #vanpraags, #vanpraagsbedding, #PSB, #PSBBrands, #PSBrands

Gerelateerd nieuws
Gifvrij bedlinnen voor kids
Coco-Mat, sinds 1989 gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en woonproducten, lanceert een nieuwe gifvrije bedtextielcollectie voor kinderen.
lees verder
Auping dons niet perse diervriendelijk
Auping uit zich te positief over de herkomst van het dons in hun dekbedden. De uitingen zijn in strijd met de regels. Dat blijkt uit een uitspraak van de Reclame Code Commissie.
lees verder
Nieuwe vaktitels voor woonbranche
Een nieuwe uitgeverij, Business Content Media, ziet kans om nog vier nieuwe titels in de woonbranche te gaan exploiteren: Interior Business, Bedding Business, Vloeren Business en Home Deco Business.
lees verder
 
Heimtextil vertimmert
lees verder
Wow in Woonindustrie
Op dinsdag 6 februari 2018 presenteren Inretail en BNS Crisp samen met interieurarchitect Michiel de Zeeuw de Wow!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden