Mood Brussel 2018 gepland

Maandag 07 mei 2018

De beurzen Mood en Indigo in Brussel zijn weer gepland, dit jaar voor het eerst onder de vlag van Easyfairs. En de beurs start weer 'gewoon' op dinsdag.
Mood Brussel 2018 gepland

Mood+Indigo worden dit jaar gehouden van 11-13 september. Zoals gebruikelijk van dinsdag tot en met donderdag. Vorig jaar werd in verband met de beschikbaarheid van de hallen, de beurs eenmalig een dagje later gehouden. Ook nu weer vormen de tentoonstellingszalen Tour & Taxis in Brussel het decor van de beurs.

Het wordt de derde keer op rij dat de innovatieve textielbeurzen op deze van veel daglicht voorziene locatie wordt gehouden, de eerste keer onder organisatie van de nieuwe eigenaar Easyfairs. De sites van beide beurzen zijn samengevoegd op die van Mood.

Trendanalyst Niek de Prest is speciaal voor Mood+Indigo een trend blog gestart: Next Wave. Hierin duidt ze de enorme veranderingen in textiel, opgedeeld in drie delen: co-creation, cirulair en opinion drivers.
Links

www.easyfairs.com
www.moodbrussels.com
www.tour-taxis.com/nl/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, moodbrussels, #moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbxl, #indigobxl, #ArtexisEasyfairs, #Artexis, #Easyfairs

Gerelateerd nieuws
 
Natuurlijk behang
lees verder
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in België en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder
Introductie Trendz Belgium later
Easyfairs lanceert de inkoopbeurs voor de living & lifestyle markt, Trendz Belgium, later dan eerder gepland. De eerste editie staat nu geprogrammeerd van 27-29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.
lees verder
 
Proposte start woensdag
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden