Mood Brussel 2018 gepland

Maandag 07 mei 2018

De beurzen Mood en Indigo in Brussel zijn weer gepland, dit jaar voor het eerst onder de vlag van Easyfairs. En de beurs start weer 'gewoon' op dinsdag.
Mood Brussel 2018 gepland

Mood+Indigo worden dit jaar gehouden van 11-13 september. Zoals gebruikelijk van dinsdag tot en met donderdag. Vorig jaar werd in verband met de beschikbaarheid van de hallen, de beurs eenmalig een dagje later gehouden. Ook nu weer vormen de tentoonstellingszalen Tour & Taxis in Brussel het decor van de beurs.

Het wordt de derde keer op rij dat de innovatieve textielbeurzen op deze van veel daglicht voorziene locatie wordt gehouden, de eerste keer onder organisatie van de nieuwe eigenaar Easyfairs. De sites van beide beurzen zijn samengevoegd op die van Mood.

Trendanalyst Niek de Prest is speciaal voor Mood+Indigo een trend blog gestart: Next Wave. Hierin duidt ze de enorme veranderingen in textiel, opgedeeld in drie delen: co-creation, cirulair en opinion drivers.
Links

www.easyfairs.com
www.moodbrussels.com
www.tour-taxis.com/nl/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, moodbrussels, #moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbxl, #indigobxl, #ArtexisEasyfairs, #Artexis, #Easyfairs

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn ge´nspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden