Mood Brussel 2018 gepland

Maandag 07 mei 2018

De beurzen Mood en Indigo in Brussel zijn weer gepland, dit jaar voor het eerst onder de vlag van Easyfairs. En de beurs start weer 'gewoon' op dinsdag.
Mood Brussel 2018 gepland

Mood+Indigo worden dit jaar gehouden van 11-13 september. Zoals gebruikelijk van dinsdag tot en met donderdag. Vorig jaar werd in verband met de beschikbaarheid van de hallen, de beurs eenmalig een dagje later gehouden. Ook nu weer vormen de tentoonstellingszalen Tour & Taxis in Brussel het decor van de beurs.

Het wordt de derde keer op rij dat de innovatieve textielbeurzen op deze van veel daglicht voorziene locatie wordt gehouden, de eerste keer onder organisatie van de nieuwe eigenaar Easyfairs. De sites van beide beurzen zijn samengevoegd op die van Mood.

Trendanalyst Niek de Prest is speciaal voor Mood+Indigo een trend blog gestart: Next Wave. Hierin duidt ze de enorme veranderingen in textiel, opgedeeld in drie delen: co-creation, cirulair en opinion drivers.
Links

www.easyfairs.com
www.moodbrussels.com
www.tour-taxis.com/nl/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, moodbrussels, #moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbxl, #indigobxl, #ArtexisEasyfairs, #Artexis, #Easyfairs

Gerelateerd nieuws
 
Blue Drop winnaars Mood 2018
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKs.
lees verder
Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden