Mood Brussel 2018 gepland

Maandag 07 mei 2018

De beurzen Mood en Indigo in Brussel zijn weer gepland, dit jaar voor het eerst onder de vlag van Easyfairs. En de beurs start weer 'gewoon' op dinsdag.
Mood Brussel 2018 gepland

Mood+Indigo worden dit jaar gehouden van 11-13 september. Zoals gebruikelijk van dinsdag tot en met donderdag. Vorig jaar werd in verband met de beschikbaarheid van de hallen, de beurs eenmalig een dagje later gehouden. Ook nu weer vormen de tentoonstellingszalen Tour & Taxis in Brussel het decor van de beurs.

Het wordt de derde keer op rij dat de innovatieve textielbeurzen op deze van veel daglicht voorziene locatie wordt gehouden, de eerste keer onder organisatie van de nieuwe eigenaar Easyfairs. De sites van beide beurzen zijn samengevoegd op die van Mood.

Trendanalyst Niek de Prest is speciaal voor Mood+Indigo een trend blog gestart: Next Wave. Hierin duidt ze de enorme veranderingen in textiel, opgedeeld in drie delen: co-creation, cirulair en opinion drivers.
Links

www.easyfairs.com
www.moodbrussels.com
www.tour-taxis.com/nl/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, moodbrussels, #moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbxl, #indigobxl, #ArtexisEasyfairs, #Artexis, #Easyfairs

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
 
Kobe brengt Artisan
lees verder
 
Headlam in horren
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Nieuwe Duo rolgordijnen
B&C Raamdecoratie heeft vorige maand de nieuwste collectie Bécé Duo rolgordijnen gelanceerd met luxe stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden