Lakerveld failliet

Maandag 09 oktober 2017

Een dag nadat we vorig week publiceerden dat aan uitgeverij Lakerveld (o.a. vakblad Meubel) surseance van betaling was verleend, is het bedrijf daadwerkelijk failliet verklaard.
Lakerveld failliet

Officieel is het faillissement van Lakerveld afgelopen vrijdag 6 oktober uitgesproken, surseance was eerder verleend op 2 oktober. De uitgeverij liet op 5 oktober al wel weten dat de interieurtitels voorlopig blijven verschijnen en dat een doorstart in voorbereiding is.

Het faillissement zou ontstaan zijn door een overname in een sector (industriële) buiten de interieurbranche om. De daarbij behorende financiële verplichtingen hebben het bedrijf de das om gedaan. Medewerkers hebben daarom goede hoop dat er in ieder geval voor de interieurtitels nog wel een toekomst is.

 Links

www.broeseliskevanvlijmen.nl
www.lakerveld.nl
www.vakbladen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, uitgever, uitgeverij, meubel, vakblad, woninginrichter, parketblad, home living, slapen, houtwereld, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, buy-out, #lakerveld, #vakbladen

Gerelateerd nieuws
Nieuw interieurmerk Kwantum: Wown!
Wown! is een nieuw merk voor interieurproducten van Kwantum, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie bloggers op het gebied van interieur.
lees verder
Ikea probeert verhuren meubelen uit
De Zweedse meubelgigant Ikea experimenteert met het verhuren en terugkopen van meubels, om zo duurzame klanten tegemoet te komen.
lees verder
 
Alibaba nog meer in fysieke retail
lees verder
Omzet detailhandel plust
De Nederlandse detailhandel heeft in december 3,5% meer omgezet, heel 2017 kwam op 4,2% uit, de hoogste omzetgroei in elf jaar.
lees verder
Woonwinkels Inretail 2017: +8,6%
In 2017 realiseerden woonwinkels voor het vierde jaar op rij een uitstekende omzetgroei volgens Inretail. De gemiddelde stijging van de omzet was 8,6%. Inretail verwacht voor 2018 een groei van 4%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden