Lakerveld failliet

Maandag 09 oktober 2017

Een dag nadat we vorig week publiceerden dat aan uitgeverij Lakerveld (o.a. vakblad Meubel) surseance van betaling was verleend, is het bedrijf daadwerkelijk failliet verklaard.
Lakerveld failliet

Officieel is het faillissement van Lakerveld afgelopen vrijdag 6 oktober uitgesproken, surseance was eerder verleend op 2 oktober. De uitgeverij liet op 5 oktober al wel weten dat de interieurtitels voorlopig blijven verschijnen en dat een doorstart in voorbereiding is.

Het faillissement zou ontstaan zijn door een overname in een sector (industriële) buiten de interieurbranche om. De daarbij behorende financiële verplichtingen hebben het bedrijf de das om gedaan. Medewerkers hebben daarom goede hoop dat er in ieder geval voor de interieurtitels nog wel een toekomst is.

 Links

www.broeseliskevanvlijmen.nl
www.lakerveld.nl
www.vakbladen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, uitgever, uitgeverij, meubel, vakblad, woninginrichter, parketblad, home living, slapen, houtwereld, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, buy-out, #lakerveld, #vakbladen

Gerelateerd nieuws
 
Oprichter Estillon overleden
lees verder
Hoogste omzetstijging non-food
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal 4,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal van 2016, voor het twaalfde kwartaal op rij. En wonen bleef aan kop!
lees verder
Futureproof: 39ste Navem Meubelcongres
Het jaarlijkse meubelcongres van de Navem is dit jaar op dinsdag 12 december in Mechelen. Thema: Fasten your seatbelts! Are you futureproof?
lees verder
 
Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden