Lakerveld failliet

Maandag 09 oktober 2017

Een dag nadat we vorig week publiceerden dat aan uitgeverij Lakerveld (o.a. vakblad Meubel) surseance van betaling was verleend, is het bedrijf daadwerkelijk failliet verklaard.
Lakerveld failliet

Officieel is het faillissement van Lakerveld afgelopen vrijdag 6 oktober uitgesproken, surseance was eerder verleend op 2 oktober. De uitgeverij liet op 5 oktober al wel weten dat de interieurtitels voorlopig blijven verschijnen en dat een doorstart in voorbereiding is.

Het faillissement zou ontstaan zijn door een overname in een sector (industriële) buiten de interieurbranche om. De daarbij behorende financiële verplichtingen hebben het bedrijf de das om gedaan. Medewerkers hebben daarom goede hoop dat er in ieder geval voor de interieurtitels nog wel een toekomst is.

 Links

www.broeseliskevanvlijmen.nl
www.lakerveld.nl
www.vakbladen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, uitgever, uitgeverij, meubel, vakblad, woninginrichter, parketblad, home living, slapen, houtwereld, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, buy-out, #lakerveld, #vakbladen

Gerelateerd nieuws
Romo zoekt accountmanager
The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
lees verder
Huisshow Schadebo
Zet het in de agenda: Schadébo uit 's-Hertogenbosch houdt na de herfstvakantie op 30 oktober een huisshow in samenwerking met haar leveranciers.
lees verder
Omzet detailhandel augustus +4,4%
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 4,4% meer omgezet, zo meldt het CBS. De verkopen (volume) waren 3% hoger. De omzet van zowel de food- als de non-foodsector groeide. Online pluste met 18%.
lees verder
Weer meer bezoek woonbeurs Amsterdam
De 25ste editie van de VT Wonen & Design beurs, heeft net als vorig jaar veel meer bezoekers naar de RAI getrokken.
lees verder
Edha flagshipstore Baxter
Edha Interieur opent donderdag 12 oktober een flagshipstore voor de Italiaanse meubelfabrikant Baxter in Amsterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden