Lakerveld failliet

Maandag 09 oktober 2017

Een dag nadat we vorig week publiceerden dat aan uitgeverij Lakerveld (o.a. vakblad Meubel) surseance van betaling was verleend, is het bedrijf daadwerkelijk failliet verklaard.
Lakerveld failliet

Officieel is het faillissement van Lakerveld afgelopen vrijdag 6 oktober uitgesproken, surseance was eerder verleend op 2 oktober. De uitgeverij liet op 5 oktober al wel weten dat de interieurtitels voorlopig blijven verschijnen en dat een doorstart in voorbereiding is.

Het faillissement zou ontstaan zijn door een overname in een sector (industriële) buiten de interieurbranche om. De daarbij behorende financiële verplichtingen hebben het bedrijf de das om gedaan. Medewerkers hebben daarom goede hoop dat er in ieder geval voor de interieurtitels nog wel een toekomst is.

 Links

www.broeseliskevanvlijmen.nl
www.lakerveld.nl
www.vakbladen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, uitgever, uitgeverij, meubel, vakblad, woninginrichter, parketblad, home living, slapen, houtwereld, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, buy-out, #lakerveld, #vakbladen

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Interieuromzet daalt
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 4% meer omgezet dan in juli 2017, het volume was 3,3% hoger. De omzet van non-food steeg ook, maar dat geldt helaas niet meer voor het interieursegment.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden