Lakerveld failliet

Maandag 09 oktober 2017

Een dag nadat we vorig week publiceerden dat aan uitgeverij Lakerveld (o.a. vakblad Meubel) surseance van betaling was verleend, is het bedrijf daadwerkelijk failliet verklaard.
Lakerveld failliet

Officieel is het faillissement van Lakerveld afgelopen vrijdag 6 oktober uitgesproken, surseance was eerder verleend op 2 oktober. De uitgeverij liet op 5 oktober al wel weten dat de interieurtitels voorlopig blijven verschijnen en dat een doorstart in voorbereiding is.

Het faillissement zou ontstaan zijn door een overname in een sector (industriële) buiten de interieurbranche om. De daarbij behorende financiële verplichtingen hebben het bedrijf de das om gedaan. Medewerkers hebben daarom goede hoop dat er in ieder geval voor de interieurtitels nog wel een toekomst is.

 Links

www.broeseliskevanvlijmen.nl
www.lakerveld.nl
www.vakbladen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, uitgever, uitgeverij, meubel, vakblad, woninginrichter, parketblad, home living, slapen, houtwereld, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, buy-out, #lakerveld, #vakbladen

Gerelateerd nieuws
Fonq laat woonwinkels meeliften
Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
lees verder
 
Omzet interieur weer prima
lees verder
 
Euretco groeit verder
lees verder
 
Wooncollectie bij Hudson's Bay
lees verder
31.000 euro voor kankerpatienten
Dealers en medewerkers van Luxaflex Nederland hebben € 31 duizend euro gehaald tijdens de Roparun.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden