Intirio 2018 wordt een feest

Donderdag 19 oktober 2017

Voor de komende jubileumeditie van Intirio bewaren exposanten hun nieuwe innovaties om deze aan hun klanten te presenteren. En vooraf is er weer het Intirio Congres.
Intirio 2018 wordt een feest
Intirio 2018 wordt een feest

Op 27 november vanaf 16:30 uur wordt weer het Intirio Congres gehouden, dit keer op het beurscomplex zelf, Flanders Expo Gent. Prof. Gino van Ossel (foto 1) zal hier een helder beeld schetsen van de digitale revolutie. Deze heeft veel sectoren in de retail op zijn kop gezet, maar in de interieurdecoratiesector zijn de gevolgen veel beperkter. Het speelt een bescheiden rol bij de oriëntatie door de eindgebruiker en de online verkoop ligt veel lager dan in andere sectoren. Hoe komt dit? En blijft dat zo?
Sponsoren van het congres zijn Levis, B&C Raamdecoratie, Luxaflex, Floorify en Lola (Finesse-Deco Partners). Tickets? Klik deze link.

Het aantal merken op de belangrijkste woningtextielvakbeurs in de Benelux is inmiddels gestegen naar bijna 400 merken. De twintigste editie van Intirio van 28 tot en met 31 januari, wordt in tegenstelling tot afgelopen keer, dan ook weer compleet: zonwering, raamdecoratie, wandbekleding, decoratie- en meubelstoffen, huislinnen & accessoires en vloerbekleding.

David Verheyden (foto 2, links) van Orac stelt de top honderd van hun klanten op Intirio te ontmoeten. Het bedrijf zal zes noviteiten tonen, waaronder twee nieuwe overzetplinten.

Peter Caems (foto 2, rechts), ceo van Dewerchin & Caems, van het bedlinnenmerk Lysdrap pleit ervoor om op Intirio producten te komen voelen en ervaren: daarmee maak je het verschil met wat er op internet wordt aangeboden.Links

www.arte-international.com
www.bece.be
www.bece.nl
www.decopartners.com
www.floorify.com
www.fromlolawithlove.com
www.intirio.be
www.levis.info
www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl
www.lysdrap.be
www.oracdecor.com
www.textirama.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, Intirio, tafel, tafelmode, tafellinnen, tafelkleed, bed, bedtextiel, bedmode, overtrek, hoes, meubelstof, gordijn, wandbekleding, textielbeurs, vloer, tapijt, lvt, pvc, beurs, show, event, evenement, tentoonstelling, congres, trend, award, #textirama, #Intirio, #orac, #lysdrap

Gerelateerd nieuws
Efwex weer in maart 2018
Efwex is de enige Belgische vakbeurs op het gebied van houten vloeren en toebehoren. Deze biënnale wordt komende maart voor de derde keer gehouden, in Flanders Expo in Gent.
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder
Trainingen bij Headlam
Binnenkort organiseert Headlam onder meer trainingen op het gebied van binnenzonwering in de vestigingen in Zutphen en Rotterdam.
lees verder
 
DSM-Niaga en Auping in matrasrecycling
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs Brussel 2017
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden