Intirio 2018 wordt een feest

Donderdag 19 oktober 2017

Voor de komende jubileumeditie van Intirio bewaren exposanten hun nieuwe innovaties om deze aan hun klanten te presenteren. En vooraf is er weer het Intirio Congres.
Intirio 2018 wordt een feest
Intirio 2018 wordt een feest

Op 27 november vanaf 16:30 uur wordt weer het Intirio Congres gehouden, dit keer op het beurscomplex zelf, Flanders Expo Gent. Prof. Gino van Ossel (foto 1) zal hier een helder beeld schetsen van de digitale revolutie. Deze heeft veel sectoren in de retail op zijn kop gezet, maar in de interieurdecoratiesector zijn de gevolgen veel beperkter. Het speelt een bescheiden rol bij de oriëntatie door de eindgebruiker en de online verkoop ligt veel lager dan in andere sectoren. Hoe komt dit? En blijft dat zo?
Sponsoren van het congres zijn Levis, B&C Raamdecoratie, Luxaflex, Floorify en Lola (Finesse-Deco Partners). Tickets? Klik deze link.

Het aantal merken op de belangrijkste woningtextielvakbeurs in de Benelux is inmiddels gestegen naar bijna 400 merken. De twintigste editie van Intirio van 28 tot en met 31 januari, wordt in tegenstelling tot afgelopen keer, dan ook weer compleet: zonwering, raamdecoratie, wandbekleding, decoratie- en meubelstoffen, huislinnen & accessoires en vloerbekleding.

David Verheyden (foto 2, links) van Orac stelt de top honderd van hun klanten op Intirio te ontmoeten. Het bedrijf zal zes noviteiten tonen, waaronder twee nieuwe overzetplinten.

Peter Caems (foto 2, rechts), ceo van Dewerchin & Caems, van het bedlinnenmerk Lysdrap pleit ervoor om op Intirio producten te komen voelen en ervaren: daarmee maak je het verschil met wat er op internet wordt aangeboden.Links

www.arte-international.com
www.bece.be
www.bece.nl
www.decopartners.com
www.floorify.com
www.fromlolawithlove.com
www.intirio.be
www.levis.info
www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl
www.lysdrap.be
www.oracdecor.com
www.textirama.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, Intirio, tafel, tafelmode, tafellinnen, tafelkleed, bed, bedtextiel, bedmode, overtrek, hoes, meubelstof, gordijn, wandbekleding, textielbeurs, vloer, tapijt, lvt, pvc, beurs, show, event, evenement, tentoonstelling, congres, trend, award, #textirama, #Intirio, #orac, #lysdrap

Gerelateerd nieuws
 
Speciaal NL-laminaat van Meister
lees verder
Nieuw interieurmerk Kwantum: Wown!
Wown! is een nieuw merk voor interieurproducten van Kwantum, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie bloggers op het gebied van interieur.
lees verder
Speelmatras van Klipklap
Gezien op Showup: een multifunctioneel matras van goede kwaliteit waarop kinderen kunnen spelen, zitten en slapen. En niet teveel ruimte in beslag neemt: Klipklap.
lees verder
 
Nieuwe Novilon Nova Luxe 
lees verder
Gifvrij bedlinnen voor kids
Coco-Mat, sinds 1989 gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en woonproducten, lanceert een nieuwe gifvrije bedtextielcollectie voor kinderen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden