Essenza sluit

Maandag 31 juli 2017

De bed- en badgoed-leverancier Essenza Home heeft haar eigen winkel in Utrecht gesloten. Recent werd ook de najaarscollectie gepresenteerd.
Essenza sluit
Essenza sluit Essenza sluit Essenza sluit Essenza sluit Essenza sluit

Op 22 november 2012 werd de Essenza-winkel in het Utrechtse winkelcentrum Hoog-Catharijne officieel geopend (foto 6), maar deze heeft het vijfjarig jubileum niet gered: in het voorjaar was er een opheffingsuitverkoop (foto 1) en inmiddels is de winkel gesloten. Wel zijn er nog altijd drie dealers in Utrecht: Morgana en E-Bedding op Woonboulevard Kanaleneiland en in het centrum van de stad Morpheus.

Zoals gebruikelijk rond deze tijd komt het bedrijf uit Amerongen weer met de najaarscollecties van de Essenza- en de Pip-labels, waarvan hierbij enkele voorbeelden te zien zijn. Deze zullen binnenkort gepresenteerd worden op een show in Baarn.

Essenza gaat dit najaar op chic met de nieuwe collectie zachte katoensatijnen dekbedovertrekken en de superzachte home-accessoires zoals kussentjes met stoffen als fluweel, faux fur en lammy.

Pip Studio bestaat tien jaar en dat wordt met een collectie in herfstsfeer gevierd: de geur van dennennaalden, het geluid van een haardvuur, vallende bladeren en paddestoelen. Ter ere van het jubileum heeft Pip ook een ‘10 years’ dekbedovertrek ontworpen met de meest geliefde illustraties van de afgelopen jaren: het roodborstje, bloemen uit de tuin in Brighton, borduurwerk van Pip’s tante Rieneke en de Zeeuwse knoop van haar grootmoeder uit Zeeland.

 Links

www.essenzahome.nl
www.pipstudio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, van es, van es home, vanes, vaneshome, #pip, #essenza

Gerelateerd nieuws
 
Hml samen met JWR
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder
 
Dekbed Discounter verhuurt bedden
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden