Essenza sluit

Maandag 31 juli 2017

De bed- en badgoed-leverancier Essenza Home heeft haar eigen winkel in Utrecht gesloten. Recent werd ook de najaarscollectie gepresenteerd.
Essenza sluit
Essenza sluit Essenza sluit Essenza sluit Essenza sluit Essenza sluit

Op 22 november 2012 werd de Essenza-winkel in het Utrechtse winkelcentrum Hoog-Catharijne officieel geopend (foto 6), maar deze heeft het vijfjarig jubileum niet gered: in het voorjaar was er een opheffingsuitverkoop (foto 1) en inmiddels is de winkel gesloten. Wel zijn er nog altijd drie dealers in Utrecht: Morgana en E-Bedding op Woonboulevard Kanaleneiland en in het centrum van de stad Morpheus.

Zoals gebruikelijk rond deze tijd komt het bedrijf uit Amerongen weer met de najaarscollecties van de Essenza- en de Pip-labels, waarvan hierbij enkele voorbeelden te zien zijn. Deze zullen binnenkort gepresenteerd worden op een show in Baarn.

Essenza gaat dit najaar op chic met de nieuwe collectie zachte katoensatijnen dekbedovertrekken en de superzachte home-accessoires zoals kussentjes met stoffen als fluweel, faux fur en lammy.

Pip Studio bestaat tien jaar en dat wordt met een collectie in herfstsfeer gevierd: de geur van dennennaalden, het geluid van een haardvuur, vallende bladeren en paddestoelen. Ter ere van het jubileum heeft Pip ook een ‘10 years’ dekbedovertrek ontworpen met de meest geliefde illustraties van de afgelopen jaren: het roodborstje, bloemen uit de tuin in Brighton, borduurwerk van Pip’s tante Rieneke en de Zeeuwse knoop van haar grootmoeder uit Zeeland.

 Links

www.essenzahome.nl
www.pipstudio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, van es, van es home, vanes, vaneshome, #pip, #essenza

Gerelateerd nieuws
Gifvrij bedlinnen voor kids
Coco-Mat, sinds 1989 gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en woonproducten, lanceert een nieuwe gifvrije bedtextielcollectie voor kinderen.
lees verder
Auping dons niet perse diervriendelijk
Auping uit zich te positief over de herkomst van het dons in hun dekbedden. De uitingen zijn in strijd met de regels. Dat blijkt uit een uitspraak van de Reclame Code Commissie.
lees verder
 
Intirio toont veerkracht
lees verder
Nieuwe vaktitels voor woonbranche
Een nieuwe uitgeverij, Business Content Media, ziet kans om nog vier nieuwe titels in de woonbranche te gaan exploiteren: Interior Business, Bedding Business, Vloeren Business en Home Deco Business.
lees verder
 
Heimtextil vertimmert
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden