Somfy Tahoma compatibel met IFTTT

Maandag 11 december 2017

Somfy Tahoma, het Smart Home systeem van Somfy, is vanaf afgelopen vrijdag ook compatibel met IFTTT.
Somfy Tahoma compatibel met IFTTT

Vorige maand kondigde Somfy al aan ook met Sonos te kunnen werken en nu is IFTTT daar aan toegevoegd, naast al bestaande samenwerkingen met o.m. Velux, Philips Hue, Honeywell en Hitachi.
 
De koppeling van IFTTT (If This Than That oftewel' als dit, dan dat') zorgt ervoor dat het Tahoma Smart Home systeem van Somfy compatibel is met alle diensten en producten beschikbaar op IFTTT, een gratis tool die verschillende webdiensten, applicaties en connected producten met elkaar verbindt. Hiermee kunnen gebruikers handelingen kunnen automatiseren.
 
Mark Pekelharing, Smart Home Marketing Manager bij Somfy: “Tahoma kan nu samenwerken met andere producten of diensten zoals een thermostaat van Nest, Netatmo, Honeywell of Thermosmart. Bijvoorbeeld als je deze naar 16 graden instelt omdat je van huis gaat, kan het Tahoma scenario ‘vertrekken’ starten.”
 
Somfy Tahoma is tevens compatibel met de Amazon Alexa die afgelopen weekend in Nederland werd gelanceerd en dus nu ook compatibel met deze slimme speakers. Dit maakt het mogelijk om de Somfy TaHoma ook via stem te bedienen.

Somfy zal overigens deelnemen aan de internationale beurs voor de zonweringsindustrie R+T in Stuttgart van 27 februari tot en met 3 maart 2018.

 Links

www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.com
www.somfy.be
www.somfy.nl

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, project, gordijn, zonwering, rolluik, verlichting, lamp, dimmen, aan-uit, schakelen, automatisering, domotica, smart home, r+t, #somfy, #tahoma, #smarthome, #ifttt, @rt_tradefair, #rtexpo

Gerelateerd nieuws
 
Monochroom behang
lees verder
 
Opening Headlam Eindhoven
lees verder
Gigantische outdoor bureaulamp
De Engelse verlichtingsfabrikant Anglepoise heeft een bekende bureaulamp uitgevoerd in een grote outdoor versie: Giant. Ook de prijs is trouwens groots.
lees verder
VT Wonen beach office bij Ajuma
Afgelopen vrijdag heeft VT Wonen op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort een nieuwe 'beach office' geopend: vtwonen@ajumabeach.
lees verder
Mae Engelgeer weer voor Frankly
Ontwerpster Mae Engelgeer heeft een nieuw mohair karpet voor Frankly Amsterdam ontworpen, Full Circle. Beide partijen zijn verliefd op de kwaliteit van mohair.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden