Somfy Tahoma compatibel met IFTTT

Maandag 11 december 2017

Somfy Tahoma, het Smart Home systeem van Somfy, is vanaf afgelopen vrijdag ook compatibel met IFTTT.
Somfy Tahoma compatibel met IFTTT

Vorige maand kondigde Somfy al aan ook met Sonos te kunnen werken en nu is IFTTT daar aan toegevoegd, naast al bestaande samenwerkingen met o.m. Velux, Philips Hue, Honeywell en Hitachi.
 
De koppeling van IFTTT (If This Than That oftewel' als dit, dan dat') zorgt ervoor dat het Tahoma Smart Home systeem van Somfy compatibel is met alle diensten en producten beschikbaar op IFTTT, een gratis tool die verschillende webdiensten, applicaties en connected producten met elkaar verbindt. Hiermee kunnen gebruikers handelingen kunnen automatiseren.
 
Mark Pekelharing, Smart Home Marketing Manager bij Somfy: “Tahoma kan nu samenwerken met andere producten of diensten zoals een thermostaat van Nest, Netatmo, Honeywell of Thermosmart. Bijvoorbeeld als je deze naar 16 graden instelt omdat je van huis gaat, kan het Tahoma scenario ‘vertrekken’ starten.”
 
Somfy Tahoma is tevens compatibel met de Amazon Alexa die afgelopen weekend in Nederland werd gelanceerd en dus nu ook compatibel met deze slimme speakers. Dit maakt het mogelijk om de Somfy TaHoma ook via stem te bedienen.

Somfy zal overigens deelnemen aan de internationale beurs voor de zonweringsindustrie R+T in Stuttgart van 27 februari tot en met 3 maart 2018.

 Links

www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.com
www.somfy.be
www.somfy.nl

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, project, gordijn, zonwering, rolluik, verlichting, lamp, dimmen, aan-uit, schakelen, automatisering, domotica, smart home, r+t, #somfy, #tahoma, #smarthome, #ifttt, @rt_tradefair, #rtexpo

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden