Somfy Tahoma compatibel met IFTTT

Maandag 11 december 2017

Somfy Tahoma, het Smart Home systeem van Somfy, is vanaf afgelopen vrijdag ook compatibel met IFTTT.
Somfy Tahoma compatibel met IFTTT

Vorige maand kondigde Somfy al aan ook met Sonos te kunnen werken en nu is IFTTT daar aan toegevoegd, naast al bestaande samenwerkingen met o.m. Velux, Philips Hue, Honeywell en Hitachi.
 
De koppeling van IFTTT (If This Than That oftewel' als dit, dan dat') zorgt ervoor dat het Tahoma Smart Home systeem van Somfy compatibel is met alle diensten en producten beschikbaar op IFTTT, een gratis tool die verschillende webdiensten, applicaties en connected producten met elkaar verbindt. Hiermee kunnen gebruikers handelingen kunnen automatiseren.
 
Mark Pekelharing, Smart Home Marketing Manager bij Somfy: “Tahoma kan nu samenwerken met andere producten of diensten zoals een thermostaat van Nest, Netatmo, Honeywell of Thermosmart. Bijvoorbeeld als je deze naar 16 graden instelt omdat je van huis gaat, kan het Tahoma scenario ‘vertrekken’ starten.”
 
Somfy Tahoma is tevens compatibel met de Amazon Alexa die afgelopen weekend in Nederland werd gelanceerd en dus nu ook compatibel met deze slimme speakers. Dit maakt het mogelijk om de Somfy TaHoma ook via stem te bedienen.

Somfy zal overigens deelnemen aan de internationale beurs voor de zonweringsindustrie R+T in Stuttgart van 27 februari tot en met 3 maart 2018.

 Links

www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.com
www.somfy.be
www.somfy.nl

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, project, gordijn, zonwering, rolluik, verlichting, lamp, dimmen, aan-uit, schakelen, automatisering, domotica, smart home, r+t, #somfy, #tahoma, #smarthome, #ifttt, @rt_tradefair, #rtexpo

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
 
Omzetgroei voor moeder Lampen24.nl
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn ge´nspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden