Meubelstoffeerders Plein op ICD

Maandag 24 juli 2017

De beurs Interieur Collectie Dagen in de Evenementenhal in Gorinchem half september breidt uit met een exclusief plein voor meubelstoffeerders: Het Meubelstoffeerders Plein.
Meubelstoffeerders Plein op ICD

Hiermee wil de organisatie van de Interieur Collectie Dagen (ICD of Incoda, voorheen Vakdagen Parket & Woninginrichter of VPWI) een podium te bieden aan deze branche. Het plein biedt plaats aan 15 tot 20 toeleveranciers, waarvan momenteel 11 plekken gereserveerd zijn: Ohmann Leer, Kobefab (Kobe), Keymer, Aritex (Aristide), Palty, Deletex, Mobus, Tricover, Silvera, Van Leeuwen Leder en Andrevo Naaimachines presenteren hun (nieuwe) stoffen en toebehoren specifiek voor meubelstoffeerders.

Organisator Debbie de Bruijn: 'In de afgelopen periode zijn meerdere gesprekken gevoerd om dit concept zo goed mogelijk uit te werken voor de branche. Nu is het plan definitief en lijkt het plein aan te slaan, want al meer dan de helft van de verwachte plekken zijn gereserveerd." Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact met De Bruijn opnemen.

De eerste editie onder de nieuwe naam ICD vindt plaats op zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 september 2017 in Evenementenhal Gorinchem, onderdeel van Easyfairs Artexis. Dat betekent dat de beurs drie weken eerder dan vorig jaar wordt gehouden en voor het eerst een zondagopenstelling kent. Meubelstoffeerders en andere interieurprofessionals kunnen hier gratis hun entreekaarten/e-tickets registreren.

 Links

www.evenementenhal.nl/incoda-go
www.evenementenhal.nl/interieurcollectiedagen
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, gorinchem, gorkum, vakdagen, #NKwoningstofferen, NK woningstofferen, #vpwi, #parketwoning_eh, #ICD, #incoda, #InterieurCollectieDagen, Easyfairs, #easyfairs, Artexis Easyfairs Group

Gerelateerd nieuws
 
Speciaal NL-laminaat van Meister
lees verder
Speelmatras van Klipklap
Gezien op Showup: een multifunctioneel matras van goede kwaliteit waarop kinderen kunnen spelen, zitten en slapen. En niet teveel ruimte in beslag neemt: Klipklap.
lees verder
 
Nieuwe Novilon Nova Luxe 
lees verder
Graphic Project-SDN nu leverbaar
De nieuwe tapijtcollectie Graphic Project-SDN van Interfloor heeft het effect van een betonnen vloer of een grafisch lijnenspel.
lees verder
R+T komt eraan
Van 27 februari tot 3 maart 2018 zal de R+T in Stuttgart van start gaan. Deze beurs voor zonwering, rolluiken en deuren/poorten wordt eens in de drie jaar gehouden, maar is de belangrijkste internationale beurs op dit gebied.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden