Meubelstoffeerders Plein op ICD

Maandag 24 juli 2017

De beurs Interieur Collectie Dagen in de Evenementenhal in Gorinchem half september breidt uit met een exclusief plein voor meubelstoffeerders: Het Meubelstoffeerders Plein.
Meubelstoffeerders Plein op ICD

Hiermee wil de organisatie van de Interieur Collectie Dagen (ICD of Incoda, voorheen Vakdagen Parket & Woninginrichter of VPWI) een podium te bieden aan deze branche. Het plein biedt plaats aan 15 tot 20 toeleveranciers, waarvan momenteel 11 plekken gereserveerd zijn: Ohmann Leer, Kobefab (Kobe), Keymer, Aritex (Aristide), Palty, Deletex, Mobus, Tricover, Silvera, Van Leeuwen Leder en Andrevo Naaimachines presenteren hun (nieuwe) stoffen en toebehoren specifiek voor meubelstoffeerders.

Organisator Debbie de Bruijn: 'In de afgelopen periode zijn meerdere gesprekken gevoerd om dit concept zo goed mogelijk uit te werken voor de branche. Nu is het plan definitief en lijkt het plein aan te slaan, want al meer dan de helft van de verwachte plekken zijn gereserveerd." Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact met De Bruijn opnemen.

De eerste editie onder de nieuwe naam ICD vindt plaats op zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 september 2017 in Evenementenhal Gorinchem, onderdeel van Easyfairs Artexis. Dat betekent dat de beurs drie weken eerder dan vorig jaar wordt gehouden en voor het eerst een zondagopenstelling kent. Meubelstoffeerders en andere interieurprofessionals kunnen hier gratis hun entreekaarten/e-tickets registreren.

 Links

www.evenementenhal.nl/incoda-go
www.evenementenhal.nl/interieurcollectiedagen
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, gorinchem, gorkum, vakdagen, #NKwoningstofferen, NK woningstofferen, #vpwi, #parketwoning_eh, #ICD, #incoda, #InterieurCollectieDagen, Easyfairs, #easyfairs, Artexis Easyfairs Group

Gerelateerd nieuws
Efwex weer in maart 2018
Efwex is de enige Belgische vakbeurs op het gebied van houten vloeren en toebehoren. Deze biënnale wordt komende maart voor de derde keer gehouden, in Flanders Expo in Gent.
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder
Trainingen bij Headlam
Binnenkort organiseert Headlam onder meer trainingen op het gebied van binnenzonwering in de vestigingen in Zutphen en Rotterdam.
lees verder
 
DSM-Niaga en Auping in matrasrecycling
lees verder
Creatieve bedrijven naar Imm
BMWi organiseert tijdens de Imm cologne opnieuw een gemeenschappelijke stand voor jonge creatieve bedrijven op het segment Pure Architects.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden