Parket Magazine van PGN

Vrijdag 22 november 2019

Parketgroep Nederland (PNG) heeft een nieuw magazine uitgegeven. Deze is bedoeld ter oriŽntatie van eindgebruikers en ze te overtuigen van de vakmanschap van hun leden.
Parket Magazine van PGN

De leden van de Parketgroep Nederland (PGN) zijn specialisten in houten vloeren en bieden met hun vakmanschap een totaalaanpak voor eindgebruikers. In het nieuwe magazine 'Parket' kan de consument op basis van de vele foto’s een idee krijgen wat voor vloer men wenst.

Via informatie en tips van de vakman kan de eindgebruiker ook meer leren over de belangrijkste punten, waar men rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwe (houten) vloer. Het magazine is maar liefst 76 pagina’s dik. Overigens is de informatie ook op de website te zien.

Het Parket magazine wordt aan bezoekers ter beschikking gesteld die langs komen in de winkel, informatie aanvragen of bestellen via de website. Voor elk lid van PGN is een eigen versie gemaakt.
Links

www.parketgroep.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, plank, parket, steen, hout, plank, stoffering, groothandel, grossier, inkoopcombinatie, brancheorganisatie, #PGN, #parketgroep, #parketgroepnederland

Gerelateerd nieuws
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
 
Verlies Quickstep fabrikant
lees verder
 
Superkarpet
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden