Parket Magazine van PGN

Vrijdag 22 november 2019

Parketgroep Nederland (PNG) heeft een nieuw magazine uitgegeven. Deze is bedoeld ter oriëntatie van eindgebruikers en ze te overtuigen van de vakmanschap van hun leden.
Parket Magazine van PGN

De leden van de Parketgroep Nederland (PGN) zijn specialisten in houten vloeren en bieden met hun vakmanschap een totaalaanpak voor eindgebruikers. In het nieuwe magazine 'Parket' kan de consument op basis van de vele foto’s een idee krijgen wat voor vloer men wenst.

Via informatie en tips van de vakman kan de eindgebruiker ook meer leren over de belangrijkste punten, waar men rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwe (houten) vloer. Het magazine is maar liefst 76 pagina’s dik. Overigens is de informatie ook op de website te zien.

Het Parket magazine wordt aan bezoekers ter beschikking gesteld die langs komen in de winkel, informatie aanvragen of bestellen via de website. Voor elk lid van PGN is een eigen versie gemaakt.
Links

www.parketgroep.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, plank, parket, steen, hout, plank, stoffering, groothandel, grossier, inkoopcombinatie, brancheorganisatie, #PGN, #parketgroep, #parketgroepnederland

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Nieuwe Lexus bij Interfloor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden