Decorette bij Flinders

Donderdag 21 november 2019

Flinders wordt Decorette dealer. Op 2 december opent de winkel in Zaandam officieel een Decorette shop-in-shop.
Decorette bij Flinders

Op 1 juli jongstleden zetten Decorette en Flinders al hun handtekening onder een samenwerking. Na een opbouwperiode zal de Decorette shop-in-shop op maandag 2 december 2019 officieel bij Flinders geopend worden.

Flinders verkoopt meubilair en accessoires en is ook online actief. Sinds half 2015 heeft Flinders ook een winkel van 1.200m2 in Zaandam. Door deze samenwerking wordt het aanbod aangevuld met woningtextiel. Met Decorette kan Flinders totaaloplossingen voor het interieur aanbieden, zowel online als in de winkel in Zaandam: vloeren, wandbekleding, raamdecoratie, banken, lampen en tafels.
 
Decorette is een formule van DNG, een dochter van Euretco, dat op haar beurt weer deel uitmaakt van het Duitse EK/servicegroup. De opening 2 december is gepland om 16 uur in de Affuitenhal 10, 1505 RE Zaandam.
Links

www.decorette.nl
www.dgnretail.nl
www.ek-servicegroup.de/nl
www.euretco.com
www.flinders.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, leasen, huurkoop, verhuur, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, #dgnretail, #ekservicegroup, #euretco #flinders, #flindersprojects

Gerelateerd nieuws
 
Sustainable Luxury van Vriesco
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
 
Nieuwe Mflor 2020-collecties
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden