Decorette bij Flinders

Donderdag 21 november 2019

Flinders wordt Decorette dealer. Op 2 december opent de winkel in Zaandam officieel een Decorette shop-in-shop.
Decorette bij Flinders

Op 1 juli jongstleden zetten Decorette en Flinders al hun handtekening onder een samenwerking. Na een opbouwperiode zal de Decorette shop-in-shop op maandag 2 december 2019 officieel bij Flinders geopend worden.

Flinders verkoopt meubilair en accessoires en is ook online actief. Sinds half 2015 heeft Flinders ook een winkel van 1.200m2 in Zaandam. Door deze samenwerking wordt het aanbod aangevuld met woningtextiel. Met Decorette kan Flinders totaaloplossingen voor het interieur aanbieden, zowel online als in de winkel in Zaandam: vloeren, wandbekleding, raamdecoratie, banken, lampen en tafels.
 
Decorette is een formule van DNG, een dochter van Euretco, dat op haar beurt weer deel uitmaakt van het Duitse EK/servicegroup. De opening 2 december is gepland om 16 uur in de Affuitenhal 10, 1505 RE Zaandam.
Links

www.decorette.nl
www.dgnretail.nl
www.ek-servicegroup.de/nl
www.euretco.com
www.flinders.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, leasen, huurkoop, verhuur, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, #dgnretail, #ekservicegroup, #euretco #flinders, #flindersprojects

Gerelateerd nieuws
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die geÔnteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden