Decorette bij Flinders

Donderdag 21 november 2019

Flinders wordt Decorette dealer. Op 2 december opent de winkel in Zaandam officieel een Decorette shop-in-shop.
Decorette bij Flinders

Op 1 juli jongstleden zetten Decorette en Flinders al hun handtekening onder een samenwerking. Na een opbouwperiode zal de Decorette shop-in-shop op maandag 2 december 2019 officieel bij Flinders geopend worden.

Flinders verkoopt meubilair en accessoires en is ook online actief. Sinds half 2015 heeft Flinders ook een winkel van 1.200m2 in Zaandam. Door deze samenwerking wordt het aanbod aangevuld met woningtextiel. Met Decorette kan Flinders totaaloplossingen voor het interieur aanbieden, zowel online als in de winkel in Zaandam: vloeren, wandbekleding, raamdecoratie, banken, lampen en tafels.
 
Decorette is een formule van DNG, een dochter van Euretco, dat op haar beurt weer deel uitmaakt van het Duitse EK/servicegroup. De opening 2 december is gepland om 16 uur in de Affuitenhal 10, 1505 RE Zaandam.
Links

www.decorette.nl
www.dgnretail.nl
www.ek-servicegroup.de/nl
www.euretco.com
www.flinders.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, leasen, huurkoop, verhuur, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, #dgnretail, #ekservicegroup, #euretco #flinders, #flindersprojects

Gerelateerd nieuws
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Studenten KW1C op Milaan Designweek
Ontwerp een product dat duurzaam en interactief is, met als thema Social design: de opdracht voor de designwedstrijd voor studenten van Meubeldesign en Human Technology van het Koning Willem I College. De winnaars exposeren op de Milaan Designweek 2020.
lees verder
Trendz meer voor bloemist
De komende voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz gaat zich meer richten op het bloemen/planten/tuincentra-segment.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden