Kwantum breidt montageploeg uit

Donderdag 21 november 2019

Woondiscounter Kwantum breidt zijn montageploeg flink uit. Dit doet het bedrijf naar eigen zeggen vanwege de stijgende vraag naar inmeet- en montagediensten van op maat gemaakte raamdecoratie.
Kwantum breidt montageploeg uit

Kwantum is naar eigen zeggen markleider in de verkoop van raambekleding. Met de nieuwe groep eigen monteurs heeft de organisatie de mogelijkheid om een totaaloplossing te bieden en mee te gaan in de gemakstrend van deze tijd.

 

Kwantum heeft een groep van 25  eigen montagevakmensen getraind en voorzien van de montagebussen, die door het hele land worden ingezet. Komende maanden wordt deze groep verder uitgebreid. Om alle klanten goed en snel te helpen, zoekt Kwantum naar handige vrouwen en mannen die de montageploeg versterken. Zij krijgen volgens het bedrijf een uitgebreide theoretische, praktische en technische training en daarnaast een klanttevredenheidstraining.

 Links

www.kwantum.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, retail, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, raambekleding, montage, vakmensen, #kwantum

Gerelateerd nieuws
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden