Kwantum breidt montageploeg uit

Donderdag 21 november 2019

Woondiscounter Kwantum breidt zijn montageploeg flink uit. Dit doet het bedrijf naar eigen zeggen vanwege de stijgende vraag naar inmeet- en montagediensten van op maat gemaakte raamdecoratie.
Kwantum breidt montageploeg uit

Kwantum is naar eigen zeggen markleider in de verkoop van raambekleding. Met de nieuwe groep eigen monteurs heeft de organisatie de mogelijkheid om een totaaloplossing te bieden en mee te gaan in de gemakstrend van deze tijd.

 

Kwantum heeft een groep van 25  eigen montagevakmensen getraind en voorzien van de montagebussen, die door het hele land worden ingezet. Komende maanden wordt deze groep verder uitgebreid. Om alle klanten goed en snel te helpen, zoekt Kwantum naar handige vrouwen en mannen die de montageploeg versterken. Zij krijgen volgens het bedrijf een uitgebreide theoretische, praktische en technische training en daarnaast een klanttevredenheidstraining.

 Links

www.kwantum.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, retail, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, raambekleding, montage, vakmensen, #kwantum

Gerelateerd nieuws
 
Domotex met vloeren, muren en plafonds
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
Circulariteitsindex op Inside/Inside
Inside/Inside presenteert op 12 december in Broeinest Rotterdam de Circulariteitsindex. Toegang is gratis na aanmelding.
lees verder
 
Interieurjournaal veilig
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden