DPA Talk Welzijn & Design

Woensdag 20 november 2019

Hoe dragen meubeldesigns en interieurontwerpen bij aan productiviteit, geluk en welzijn? Dat is het onderwerp van de 'Talk' in Design Post Amsterdam (DPA) op dinsdagavond 3 december.
DPA Talk Welzijn & Design

Tijdens deze DPA Talk Welzijn & Design-avond van 18-21 uur in de vestiging van DPA aan de Cruquiusweg in Amsterdam vertelt Laura Atsma van Fokkema & Partners (foto rechts) over de zoektocht naar akoestiek in open kantoren, de uitdaging van de Well-certificering, hergebruik van bestaand meubilair en de opkomst van non-design.

Aansluitend is het eveneens een half uur de beurt aan Nina Sickenga van Moss Amsterdam (foto links) over haar ideeën van inspirerende werk- en ontmoetingsomgevingen die de zintuigen van gebruikers prikkelen om optimaal te kunnen functioneren, verbinding naar de natuur zoals die bedoeld was.

Vanaf 18:00 is er een half uur inloop, na de presentaties is er vanaf 20 uur een netwerkborreluur. Aanmelden kan hier.Links

www.designpostamsterdam.nl
www.fokkema-partners.nl
www.moss.amsterdam

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, meubel, licht, verlichting, lamp, textiel, stof, meubelstof, gordijn, kussen, tafel, stoel, bank, fauteuil, akoestiek, design, well, certificering, #dpa, #designpostamsterdam, #designpost, #fokkemapartners, #mossamsterdam

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden