DPA Talk Welzijn & Design

Woensdag 20 november 2019

Hoe dragen meubeldesigns en interieurontwerpen bij aan productiviteit, geluk en welzijn? Dat is het onderwerp van de 'Talk' in Design Post Amsterdam (DPA) op dinsdagavond 3 december.
DPA Talk Welzijn & Design

Tijdens deze DPA Talk Welzijn & Design-avond van 18-21 uur in de vestiging van DPA aan de Cruquiusweg in Amsterdam vertelt Laura Atsma van Fokkema & Partners (foto rechts) over de zoektocht naar akoestiek in open kantoren, de uitdaging van de Well-certificering, hergebruik van bestaand meubilair en de opkomst van non-design.

Aansluitend is het eveneens een half uur de beurt aan Nina Sickenga van Moss Amsterdam (foto links) over haar ideeën van inspirerende werk- en ontmoetingsomgevingen die de zintuigen van gebruikers prikkelen om optimaal te kunnen functioneren, verbinding naar de natuur zoals die bedoeld was.

Vanaf 18:00 is er een half uur inloop, na de presentaties is er vanaf 20 uur een netwerkborreluur. Aanmelden kan hier.Links

www.designpostamsterdam.nl
www.fokkema-partners.nl
www.moss.amsterdam

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, meubel, licht, verlichting, lamp, textiel, stof, meubelstof, gordijn, kussen, tafel, stoel, bank, fauteuil, akoestiek, design, well, certificering, #dpa, #designpostamsterdam, #designpost, #fokkemapartners, #mossamsterdam

Gerelateerd nieuws
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŰnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden