Flanders Flooring Days groeit

Woensdag 22 februari 2023

De voorbereidingen Flanders Flooring Days (FFD) 2023 zijn in volle gang, waarbij er vier nieuwe deelnemers zullen zijn. De editie 2024 moet nog groter worden.
Flanders Flooring Days groeit

De eerste editie van Flanders Flooring Days (FFD) - niet te verwarren met de FFDD, de Flanders Furniture Design Days - trok volgens de organisatie meer dan 1.000 bezoekers uit meer dan 55 landen. De deelnemende fabrikanten kondigen eerder al de tweede editie aan. Deze vindt plaats van 22 tot 25 mei 2023 en wordt nog iets groter met meer bedrijven uit de Vlaamse regio.

 

De eerste FFD-editie verwelkomde bezoekers in de showrooms van de tien grootste Vlaamse leveranciers van vloeren. Het initiatief kwam van zeven Vlaamse toonaangevende bedrijven uit de sector. Voor de editie 2023 verwelkomt Flanders Flooring Days een paar nieuwe spelers.

 

In totaal twaalf vloerfabrikanten trakteren bezoekers in hun flagship showrooms en fabrieken: Associated Weavers, Beauflor, Belysse, Berry Alloc, Betap, Condor Group, Coretec (US Floors), Lano, Mcthree, Osta Carpets, Real Orotex en Unilin. De bezoekers ontdekken die binnen een straal van nog geen 25 kilometer, in het hart van Vlaanderen.

 

De grondleggers van dit event geven bezoekers de meest complete insidersblik die ze kunnen krijgen. Bezoekers kunnen vragen rechtstreeks stellen aan de mensen achter de bedrijven. Ze hebben er ook kans om te praten met groothandelaren en detailhandelaren die genodigd zijn voor het event. Tevens zijn er fabrieksrondleidingen mogelijk. Het geheel wordt afgewerkt met een heerlijk sausje van Vlaamse culinaire en culturele tradities, zo belooft de organisatie verder.

 

Daarnaast is er al verder naar de toekomst gekeken. Het is de ambitie van de organisatie om in 2024 de FFD ook open te gaan stellen voor andere Europese vloerenspelers als exposant. Vlaanderen stelt zich dan als het ware open voor de hele vloerenwereld.

 

Bezoeken van de 2023 editie kan enkel met registratie. Na registratie neemt de fabrikant contact op met de bezoeker om een concrete afspraak vast te leggen.Links

www.flandersflooringdays.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, beurs, vlaanderen, exclusief, bezoekers, noviteiten, catering, gastvrijheid, fabrikanen, fabrieksbezoek, showroom, route, editie, bedrijven, #flandersflooringdays, #associatedweavers, #beauflor, #belysse, #berryalloc, #betap, #condor, #coretec, #lano, #mcthree, #osta, #realorotex, #unilin

Gerelateerd nieuws
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
 
Ecologische recyclingvloer Meister
lees verder
Centralisatie Unilin voor klanten
Unilin Flooring Nederland is de organisatie achter de diverse vloerenactiviteiten van Unilin in Nederland, met sinds enige tijd een nieuw hoofdkantoor in eigen kantoor in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden