Highlights Milaan Design Week

Donderdag 23 februari 2023

Trendanalist Christine Boland en kleurexpert Marie-Gon gaan samen zes dagen naar Milaan. Daarna springen ze op 25 april op het podium om een wervelende live presentatie te geven voor iedereen die met interieurs te maken heeft.
Highlights Milaan Design Week

Deze presentatie op 25 april mag je volgens Christine en Marie-Gon niet missen als ontwerper, stylist, retailer of inkoper. Twee uur lang laten zij cruciale inzichten zien en voelen, zodat deelnemers precies weten welke keuzes zij moeten maken voor hun collectie of design. En ook hoe zij de concurrenten een stap voor kunnen zijn.

 

Christine concentreert zich op de grote lijnen. Ze legt uit waar de trends ze vandaan komen en welke invloed ze hebben. Marie-Gon duikt daarbij in de kleinste details en laat zien waar de vernieuwing in zit. Samen zorgen zij voor een helder en compleet trendoverzicht van de Milaan Design Week, waaronder o.m. Salone del Mobile en Euroluce.

 

De presentatie vindt plaats bij Tégl in Barneveld. Er is een ochtendsessie van 10-12 uur en een middagsessie van 14-16 uur. Na afloop is er tijd om te netwerken en om vragen te stellen. Na deelname ontvangen alle deelnemers een digitaal trendboek per mail, om alle informatie terug te kunnen kijken. De early-bird tickets (€ 97) zijn vanaf nu te koop via deze link.Links

www.marie-gon.com
www.tegl.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, lifestyle-product, decoratie, meubel, verlichting, licht, verlichting, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, styling, interieurstyling, interieuradvies, kleuradvies, event, presentatie, #mariegon, #christineboland, #tegl, #salonedelmobile, #euroluce

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden