Nieuwe toepassingen PVC vloeren

Woensdag 22 februari 2023

Expona Domestic, een PVC vloeren collectie van Objectflor, is vernieuwd en biedt nu een totaal concept voor het hele huis.
Nieuwe toepassingen PVC vloeren
Nieuwe toepassingen PVC vloeren Nieuwe toepassingen PVC vloeren

Objectflor vernieuwt de collectie en biedt nu een totaal concept aan; ze is niet alleen voor vloeren bestemd, maar ook wanden, trappen en badkamers kunnen ermee worden gestoffeerd.

 

De Expona Domestic is een veelzijdige wooncollectie van PVC vloeren. De start van de nieuwe collectie betekent ook de introductie van een aantal activiteiten die de verkoop ondersteunen en de zichtbaarheid van het merk vergroten.

 

Van het ontwerp tot het geleverde product, alles komt van Objectflor: 40 decors, negen formaten en elf verschillende oppervlaktestructuren. De collectie kenmerkt zich door opvallende houtlooks, bijzondere leisteen- en betonlooks en een terrazzo design met een minerale look.

 

Extra aandacht voor de decor synchrone reliëfdruk in de oppervlakken. Het reliëf volgt exact het verloop van de decoratieve nerf. Hierdoor ontstaat een look die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout of leisteen. Het resultaat zijn onderhoudsvriendelijke vloeren van een opmerkelijke kwaliteit.

 

Interessant zijn de verschillende, bijna onbegrensde, gebruiksmogelijkheden van de collectie. Het is naast de klassieke vloerbedekking goedgekeurd als wandbekleding en is bijvoorbeeld ook geschikt voor de toepassing op trappen. De designbekleding is bijzonder robuust en vochtbestendig en kan daarom zelfs in de badkamer als vloer maar ook voor de wandbekleding in de doucheruimte worden gebruikt.

 

Er is een breed assortiment aan accessoires: van accent strips en designplinten tot schoonloop stroken en geprefabriceerde trapneuzen. Expona Domestic biedt zo een totaalconcept voor het verleggen, ondersteund door een uitgebreid marketingpakket.Links

www.objectflor.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, wandbekleding, egaliseren, verlijmen, installeren, leggen, collectie, thuis, consument, robuust, vochtbestendig, trap, trapbekleding, designcollectie, marketing, ondersteuning, relief, decoratief, nerf, onderhoud, schoonmaken, #expona, #exponadomestic, #objectflor

Gerelateerd nieuws
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
 
Ecologische recyclingvloer Meister
lees verder
Centralisatie Unilin voor klanten
Unilin Flooring Nederland is de organisatie achter de diverse vloerenactiviteiten van Unilin in Nederland, met sinds enige tijd een nieuw hoofdkantoor in eigen kantoor in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden