Geslaagde ETC Design Experience

Donderdag 23 september 2021

Ook voor het ETC Design Center Europe was september een drukke maand. Eerst de Consumentendag, op 19 september, gevolgd door de ETC Design Experience op 20 en 21 september. Ook Interieurjournaal bezocht het exposantencentrum.
Geslaagde ETC Design Experience
Geslaagde ETC Design Experience Geslaagde ETC Design Experience

Voor Bart Brugman was de Consumentendag zeker geslaagd. Volgens het bedrijf kwamen de bezoekers aan deze dag heel gericht naar Culemborg. Ook tijdens de Design Experience was er veel aanloop. Bart Brugman wil bewust een aantal merken weer wat meer aandacht geven, zoals het behang van Tres Tintas. Het merk maakt ook verf, dat op termijn ook in het ETC te zien zal zijn. Het Franse Les Dominotiers specialiseert zich vooral in op maat gemaakte murals (foto 1). Dit juicht Bart Brugman van harte toe, omdat er hierdoor bijna geen snijverlies is. Tot slot presenteert editeur Lelièvre een samenwerking met Maison Leleu. Dit Franse designbureau heeft inmiddels een enorm archief met designs opgebouwd. De vierde generatie nam contact met Lelièvre op en samen gebruikten ze ontwerpen uit het archief voor een compacte collectie behang en stoffen.

 

Herma van Solkema en Sonja Mostert zijn bekende gezichten in het ETC, net als de merken die zij verdelen; Anthology, Harlequin, Sanderson, Sanderson Home, Scion, William Morris en Zoffany. Dit doen zij echter onder een nieuwe naam. Sanderson Design Group is de overkoepelende naam van de groep die al deze labels herbergt. De stand werd gesierd door een behang uit een Morris & Co collectie (foto 2), waarin beroemde dessins uit het verleden van het merk een plaats gekregen. Ook Harlequin gebruikt bestverkochte creaties, naast nieuwe dessins, in de Colour 1. collectie. Moderne damasten, opvallende bloemen en hoekige geometrische vormen horen allemaal thuis in dit boek. Voor Harlequin staat centraal dat het interieur weerspiegeld wie de bewoner is. De klant wordt uitgenodigd om te testen wat zijn stijl is op deze website

 

Global Green is één van de nieuwste exposanten van het ETC, hier toont het bedrijf verschillende bijzondere en duurzame interieur materialen. Zo lanceerde Nova Kaeru in 2019 de Beleaf™ -technologie voor het looien van de olifantsoorplant, waardoor een veganistisch biotype werd gecreëerd dat vergelijkbaar is met leer (foto 3). Het product ontving in datzelfde jaar de APFL Award in de categorie 'Best Natural Material'.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.sandersondesigngroup.com
www.bartbrugman.com
www.globalgreen.solutions

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #bartbrugman, #SandersonDesignGroup, #globalgreen

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder
Badtextiel van Villeroy & Boch
Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
lees verder
Seifert marketingdirecteur Frankfurt
Ivonne Seifert is met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot Director of Marketing Communication in de Textiles & Textile Technologies Business Unit van Messe Frankfurt.
lees verder
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden