Dynamisch DWI

Woensdag 22 september 2021

De Najaarsdagen in DWI zitten er weer op. Op zondag 12-14 september en op 20–21 september bezochten veel professionals het centrum. Vooral tijdens de eerste dagen wisten veel bezoekers hun weg naar Nieuwegein te vinden en zorgde voor een extra positieve sfeer.
Dynamisch DWI
Dynamisch DWI Dynamisch DWI Dynamisch DWI

Dôme Deco, het label van Euro Fashion Homeconcepts uit Dilsen-Stokkem, presenteerde zich dit najaar op DWI (De Woonindustrie) voor het eerst onder de naam DD. Dit is volgens het bedrijf een puur visuele keuze, waarmee het bedrijf in luxe interieurproducten zichzelf nog meer op de kaart wil zetten. Het bedrijf werkt in België en Frankrijk al een aantal jaar aan verschillende projecten, waarbij Dôme Deco de gehele inrichting verzorgt. Nu wil het bedrijf dit ook in Nederland gaan doen. Door de eigen productie zijn er makkelijk aanpassingen op maat mogelijk.

 

Amsterdams verlichtingsmerk It’s About Romi is een bekende naam, het bedrijf timmert echter ook met de tweede merknaam aan de weg: Good & Mojo een duurzame merk met milieubewuste lampen van natuurlijk materialen, zoals gerecycled papier, kurk, houtsnippers, biologische linnen en bamboe. Om het jaar introduceert Good & Mojo een nieuwe collectie. Begin 2021 werd de collectie hiermee twee keer zo groot. Nieuw waren onder meer de wandlampen, die volgens het bedrijf erg goed ontvangen worden.

 

Op de tweede verdieping was ook nieuwkomer Alexsar Art te vinden. Het bedrijf gebruikt onder meer een UV printer om een schilderij op beton tot stand te brengen. De structuur van beton (zo glad mogelijk of met een iets grovere korrel) zorgt hierbij duidelijk voor extra diepte.

 

Euroskins is sinds 1,5 jaar op DWI aanwezig. Het bedrijf verkoopt huiden, die in eerste instantie allemaal van de eigen slachterij afkomstig waren. Zo kreeg een afvalproduct een heel nieuw leven. Volgens Euroskins zijn de koeienhuiden erg populair, omdat zij het meeste goedkope vloerkleed vormen en erg sterk zijn. Daarnaast worden kleine strookjes huid nu aan elkaar gestikt, om zo samen een plaid te vormen, deze plaids zijn volgens het bedrijf ook echte hardlopers.

 

Overbuur Bungalow Denmark begon ooit doordat de oprichtster met traditionele kerststerverlichting op haar fiets door Kopenhagen reed. Inmiddels verkoopt het bedrijf een totaalaanbod aan woonaccessoires, in Nederland vertegenwoordigd door agent Scandic Living. Uit het aanbod kiezen de klanten volgens de agent de producten die het best in hun winkel passen. De kerstcollectie is eigenlijk bij alle klanten zeer populair en vaak al uitverkocht in mei.

 

Vrijwel alle in dit artikel genoemde zijn te vinden op de tweede verdieping van DWI. Zij roepen inkopers op om vooral éérst door te lopen naar de tweede verdieping. Zo is er voldoende energie om te woonaccessoires, verlichting en slaapafdeling te bezoeken die hier gevestigd zijn.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.itsaboutromi.nl
www.goodandmojo.nl
www.alexsar-art.nl
www.euroskins.eu
www.bungalow.dk
www.scandicliving.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, najaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #itsaboutromi, #goodandmojo, #alexsarart, #euroskins, #bungalowdenmark, #scandicliving

Gerelateerd nieuws
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden