Spaanse zonnestralen

Donderdag 06 mei 2021

Tijdens deze nog koude lente verlangen we naar warmere temperaturen. Een beetje dromen van de zomer en lang buiten vertoeven kan met de Beam collectie van de Spaanse fabrikant Oiside.
Spaanse zonnestralen
Spaanse zonnestralen Spaanse zonnestralen Spaanse zonnestralen

Beam is volgens Oiside de perfecte collectie voor het creëren van woon- en eetruimtes buiten. Met een subtiele grafische uitdrukking door het gebruik van verschillende vlakken en lamellenafmetingen. Gemaakt van iroko-hout, worden de ontwerpen van de Beam-collectie gekenmerkt door hun genereuze, doordachte en rechtlijnige volumes. Een architecturale en rationalistische stijlbenadering die de elementen van deze collectie, ontworpen door Francesc Rifé, volgens de Spaanse fabrikant zwaartekracht en een grote esthetische veelzijdigheid geeft.

 

Alle stukken die tot de Beam-collectie behoren, kunnen worden aangepast, inclusief de kleur van de stoffen. Oiside kan elk van de elementen van de collectie aanpassen en vervaardigen volgens de specifieke afmetingen van een project of ruimte. Alle producten van het bedrijf worden in Spanje geproduceerd.Links

www.oiside.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasmeubilair, terrasdecoratie, bank, tafel, design, stoel, fauteuil, bank, #Oiside, #beam

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden