Smits naar Whoppah

Maandag 27 maart 2023

Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
Smits naar Whoppah

Sebastiaan Smits heeft afgelopen vrijdag 24 maart zijn laatste werkdag gehad bij Orderchamp, een online b2b-inkoopplatform dat sinds september 2019 is gelanceerd. Smits is vanaf deze start bij het bedrijf 3,5 jaar geleden betrokken geweest.

Vanaf april gaat hij, wederom als marketing director, aan de slag bij Whoppah, een marktplaats voor tweedehands interieurartikelen. Dit bedrijf, gevestigd in Utrecht, is in juni 2018 gestart en heeft internationale ambities.Links

www.orderchamp.com
www.whoppah.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, meubel, projectmeubel, kantoor, zorg, onderwijs, retail, winkel, decoratie, accessoire, verlichting, licht, kunst, glas, schilderij, poster, personalia, #orderchamp, #whoppah

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden