Koningin Maxima bezoekt Masterly

Maandag 27 maart 2023

Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Koningin Maxima bezoekt Masterly Koningin Maxima bezoekt Masterly

Onder de titel ‘Masterly - The Dutch in Milano’ kunnen individuele designers, bedrijven en ontwerpbureaus deelnemen met een presentatie in dit prachtige Italiaanse neorenaissance paleis. Het Nederlands paviljoen is een baken van sublieme ontwerpkwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en innovatie. Een bundeling van krachten die aandacht en publiciteit trekt. Met een museale inrichting van de historische stijlkamers en imagopresentaties die opvallen te midden van honderden andere presentaties in het mekka voor design en mode. Hier zijn door curator Nicole Uniquole de prachtige collecties van ruim tachtig Nederlandse interieurontwerpers en -bedrijven bijeengebracht.

 

Ondernemerschap, netwerken en het vinden van nieuwe afzetmarkten staan centraal. Het Nederlands paviljoen genereert slagkracht door vernieuwende samenwerking tussen deelnemers en een inhoudelijke programmering voor pers en professionals.

 

Hare Majesteit Koningin Máxima gaat op dinsdag 18 april naar de officiële opening van de zevende editie van Masterly, the Dutch in Milano in Palazzo Giureconsulti.


De koningin gaat in gesprek over vakmanschap met een groep studenten van het Hout- en Meubileringscollege uit Rotterdam en Amsterdam. De opening van Masterly vindt plaats tijdens het jaarlijkse netwerkevent met vele ontwerpers, zakenmensen, hoogwaardigheidsbekleders en betrokkenen uit de culturele sector.

 

P.S. 18-04-2023: De toespraak (in het Engels) van Máxima.Links

www.masterly.nu
www.uniquole.nl
www.hmcollege.nl

Tags

nieuws, interieur, beurs, paviljoen, nederlands, uniek, curator, collecties, ontwerpen, ontwerpers, designers, studenten, vakmanschap, vakmensen, cultuur, designbeurs, paleis, neorenaissance, ontwerpkwaliteit, innovatie, merken, aandacht, publiciteit, #koninginmaxima, #masterly, #uniquole, #hmcollege

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden