Koningin Maxima bezoekt Masterly

Maandag 27 maart 2023

Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Koningin Maxima bezoekt Masterly Koningin Maxima bezoekt Masterly

Onder de titel ‘Masterly - The Dutch in Milano’ kunnen individuele designers, bedrijven en ontwerpbureaus deelnemen met een presentatie in dit prachtige Italiaanse neorenaissance paleis. Het Nederlands paviljoen is een baken van sublieme ontwerpkwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en innovatie. Een bundeling van krachten die aandacht en publiciteit trekt. Met een museale inrichting van de historische stijlkamers en imagopresentaties die opvallen te midden van honderden andere presentaties in het mekka voor design en mode. Hier zijn door curator Nicole Uniquole de prachtige collecties van ruim tachtig Nederlandse interieurontwerpers en -bedrijven bijeengebracht.

 

Ondernemerschap, netwerken en het vinden van nieuwe afzetmarkten staan centraal. Het Nederlands paviljoen genereert slagkracht door vernieuwende samenwerking tussen deelnemers en een inhoudelijke programmering voor pers en professionals.

 

Hare Majesteit Koningin Máxima gaat op dinsdag 18 april naar de officiële opening van de zevende editie van Masterly, the Dutch in Milano in Palazzo Giureconsulti.


De koningin gaat in gesprek over vakmanschap met een groep studenten van het Hout- en Meubileringscollege uit Rotterdam en Amsterdam. De opening van Masterly vindt plaats tijdens het jaarlijkse netwerkevent met vele ontwerpers, zakenmensen, hoogwaardigheidsbekleders en betrokkenen uit de culturele sector.

 

P.S. 18-04-2023: De toespraak (in het Engels) van Máxima.Links

www.masterly.nu
www.uniquole.nl
www.hmcollege.nl

Tags

nieuws, interieur, beurs, paviljoen, nederlands, uniek, curator, collecties, ontwerpen, ontwerpers, designers, studenten, vakmanschap, vakmensen, cultuur, designbeurs, paleis, neorenaissance, ontwerpkwaliteit, innovatie, merken, aandacht, publiciteit, #koninginmaxima, #masterly, #uniquole, #hmcollege

Gerelateerd nieuws
 
Designplus Award winnaars
lees verder
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden