Ecologische recyclingvloer Meister

Dinsdag 28 maart 2023

Met de 'Meisterdesign allround DD 700 S' heeft Meister Werke een nieuwe gezondheidsvriendelijke designvloer in het assortiment. Maar ook op het gebied van milieuvriendelijkheid is dit een bijzondere vloer!
Ecologische recyclingvloer Meister
Ecologische recyclingvloer Meister Ecologische recyclingvloer Meister

Foto 1: Earth Oak 7450 - Foto 2: Sandy Beach Oak 7451 - Foto 3: Tacoma Oak 7454

 


Watervast, gezondsheidsvriendelijk en recyclebaar: de nieuwe designvloer Meisterdesign allround DD 700 S is een echt multitalent. Met een geïntegreerde geluiddempende onderlaag is de vloer met een renovatievriendelijke dikte van slechts 5,5 mm en het gepatenteerde Multiclic-kliksysteem eenvoudig te leggen en dankzij de gebruiksklasse 23/33 is de vloer bijzonder geschikt voor privéruimten die veel worden gebruikt, zoals de keuken, de gang, maar ook voor openbare ruimten, zoals cafés, winkels of hotellobby's. De korte planken (1290 x 244 mm) zijn verkrijgbaar in acht hoogwaardige decors, die dankzij de ultramatte lak en bescheiden patroonherhaling een bijzonder authentieke uitstraling krijgen.

 

MeisterDesign. allround is echter niet alleen recyclebaar, maar het hoofdbestandsdeel van deze vloer van Meister ook al uit uit gerecycled kunststof en voldoet daarmee nu al aan de toekomstige vereisten van bijzonder duurzaam producten. De innovatieve speciale Recycling-Mineral-Core-plaat bestaat naast minerale bestanddelen voor circa twee derde uit gerecycled kunststof van zogenaamde Post-Consumer-producten.

 

Vanaf 1 juli wordt groothandel Heditex de exclusieve partner van Meisterwerke in Nederland.Links

www.meister.com/nl/producten/designvloer
www.heditex.nl

Tags

nieuws, interieur, vloer, designvloer, allround, multitalent, klikvloer, kunststofvloer, recycling, duurzaam, decor, dessin, recyclebaar, hergebruik, innovatie, ultramat, hoogwaardig, kwaliteit, keuken, gang, restaurant, hotel, kantoor, vergaderzaal, authentiek, #meister, #meisterdesign, #allround, #heditex

Gerelateerd nieuws
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Nieuw tegelcollectie
Vloerenspecialist Forbo Flooring Systems lanceert de nieuwe Allura-collectie met luxe vinyltegels (LVT). De collectie is ontworpen met een focus op flexibel leggen en duurzaamheid.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden