Meer MDXL nieuws

Maandag 27 maart 2023

Over precies een week vindt de tweede editie van MDXL Project & Interieur plaats in De Woonindustrie (DWI). Naast bij vaste standhouders kunnen architecten, projectontwikkelaars, inrichters en adviseurs terecht bij gastexposanten en lezingen bijwonen.
Meer MDXL nieuws

In een eerder artikel introduceerde Interieurjournaal al de sprekers Jan de Jong van Rockfon, en Marie Claeys van Mobitec. Een derde lezing is van Patricia Vernooij, oprichter van Ininterieurs, vertelt de bezoekers over het geheim van Biophilic Design. Biophilic Design is een ontwerpvisie die de band tussen mens en de natuur wil versterken door meer natuurlijke elementen binnen toe te passen.

 

Op het evenement zijn verschillende gastexposanten aanwezig.

- Werk aan de Muur biedt op maat gemaakte kunstwerken aan. Ieder werk is verkrijgbaar in alle formaten en op diverse materialen van museumkwaliteit. Abstract 46, op de foto, is geïnspireerd door verf van Little Greene.

- De Geberit Group is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat badkamerkeramiek, sanitair- en leidingsystemen.

- Clochard Fabrics is sinds de oprichting in 1993 een groothandel in meubelstoffen. Het bedrijf onderscheidt zich naar eigen zeggen door de manier waarop klassieke en moderne meubelstoffen voor stoffering en projectinrichting worden gepresenteerd.

 

Tijdens MDXL zijn nog veel meer bedrijven met een presentatie aanwezig in het atrium. Dit zijn: Design8, Be-Max Office Concepts, Let you Blossom, Omar Antwerp, Diadesi, Be Max Office Concepts, Kayden Stone & Ceramics en vloerkledenwinkel.nl. Ook DWI exposanten Dôme Deco, Dimondi by Teugra, Seuren Tafels, Stylerz, Art Collection, Leclerc & Bouwman Verlichting, Jan Kurtz, Rockfon, ABB, Nordlux, 3C Gruppe, Sompex, BKS Meubelen, Infiniti Design, Life is a jungle, Mobitec, SITS en PMP Furniture tonen zichzelf hier.

 

Aanmelden voor MDXL is niet nodig, een persoonlijke QR toegangscode van De Woonindustrie in Nieuwegein volstaat. Heb je deze nog niet, klik dan op deze link.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.clochardfabrics.nl
www.geberit.nl
www.ininterieurs.nl
www.werkaandemuur.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #MDXLProjectenInterieur, #rockfon, #mobitec, #werkaandemuur, #geberit, #ininterieurs, #clochardfabrics

Gerelateerd nieuws
Interieur zorgt voor stress
Maar liefst zes op de tien Nederlanders ervaart stress door een rommelig huis. Dat blijkt uit consumentenonderzoek uitgevoerd in opdracht van Blokker, onder een representatieve groep Nederlanders.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden