Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk

Maandag 27 maart 2023

Wegens faillissement is Jan Sikkes de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk

Wegens het faillissement hebben alle filialen van Jan Sikkes – de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland – definitief de deuren gesloten. Eerder was nog hoop op een doorstart, maar eind februari werd duidelijk dat deze definitief van de baan was.

De complete inboedel, waaronder in totaal meer dan één miljoen strekkende meter stof, maar bijvoorbeeld ook diverse bedrijfsauto's, wordt in elf meerdere online veilingen aangeboden via het platform van Troostwijk Auctions. Het omvat gordijnstof, imitatieleer, poplin in diverse dessins, keperkatoen, bruidsstof, stretchstof, French terry, tricot en nog veel meer soorten stof die in partijen worden geveild.

De eerste van de elf veilingen betreft de inboedel en voorraad van het Jan Sikkes filiaal in Amersfoort die op dit moment onder de virtuele hamer ligt. De veiling sluit op donderdag 30 maart 2023 om 10:00 uur.
Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op maandag 27 maart 2023 van 14:00 uur tot 16:00 uur. Adres: Weverssingel 10, 3811 GJ in Amersfoort.

De rest van de andere filialen en het magazijn zullen ook komende maand via Troostwijk worden geveild. Hier zijn alle kavels te vinden.Links

www.jansikkes.nl
www.troostwijkauctions.com

Tags

nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, stoffering, stoffen, atelier, magazijn, gordijn, raamdecoratie, naaiwerk, winkels, keten, textielbedrijf, verlies, surseance, failliet, doorstart, eindverslag, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, curator, veiling, faillissementsverkoop, uitverkoop, #jansikkes, #failliet, #faillissement, #troostwijk, #veiling

Gerelateerd nieuws
Interieur zorgt voor stress
Maar liefst zes op de tien Nederlanders ervaart stress door een rommelig huis. Dat blijkt uit consumentenonderzoek uitgevoerd in opdracht van Blokker, onder een representatieve groep Nederlanders.
lees verder
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden