Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk

Maandag 27 maart 2023

Wegens faillissement is Jan Sikkes – de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland – definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk

Wegens het faillissement hebben alle filialen van Jan Sikkes – de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland – definitief de deuren gesloten. Eerder was nog hoop op een doorstart, maar eind februari werd duidelijk dat deze definitief van de baan was.

De complete inboedel, waaronder in totaal meer dan één miljoen strekkende meter stof, maar bijvoorbeeld ook diverse bedrijfsauto's, wordt in elf meerdere online veilingen aangeboden via het platform van Troostwijk Auctions. Het omvat gordijnstof, imitatieleer, poplin in diverse dessins, keperkatoen, bruidsstof, stretchstof, French terry, tricot en nog veel meer soorten stof die in partijen worden geveild.

De eerste van de elf veilingen betreft de inboedel en voorraad van het Jan Sikkes filiaal in Amersfoort die op dit moment onder de virtuele hamer ligt. De veiling sluit op donderdag 30 maart 2023 om 10:00 uur.
Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op maandag 27 maart 2023 van 14:00 uur tot 16:00 uur. Adres: Weverssingel 10, 3811 GJ in Amersfoort.

De rest van de andere filialen en het magazijn zullen ook komende maand via Troostwijk worden geveild. Hier zijn alle kavels te vinden.Links

www.jansikkes.nl
www.troostwijkauctions.com

Tags

nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, stoffering, stoffen, atelier, magazijn, gordijn, raamdecoratie, naaiwerk, winkels, keten, textielbedrijf, verlies, surseance, failliet, doorstart, eindverslag, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, curator, veiling, faillissementsverkoop, uitverkoop, #jansikkes, #failliet, #faillissement, #troostwijk, #veiling

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden