Bedden ge´nspireerd door poolgebied

Vrijdag 24 maart 2023

Arctic Living is een nieuw meubel- en beddenmerk, dat richt zich op avontuurlijke consumenten tussen de 25 en 45 jaar, genieten van het buitenleven en gefascineerd zijn door de Arctic.
Bedden ge´nspireerd door poolgebied
Bedden ge´nspireerd door poolgebied Bedden ge´nspireerd door poolgebied

De eerste producten van het merk zijn boxspring’s en slaapbanken, met in de toekomst een gefaseerde introductie van banken. De filosofie van Arctic Living, geïnspireerd op de noordelijke poolregio's van de wereld, is dat eenvoud de ultieme verfijning is. Het merk zet zich in voor het creëren van stijlvol en betaalbaar meubilair met een strakke en moderne uitstraling.

 

Naast betaalbaarheid, comfort en design staat duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het bedrijf van Rolf Das. Dit uit zich in milieuvriendelijke materialen en werkwijze. Alle producten worden vervaardigd in een ultramoderne fabriek in Litouwen, die volledig verticaal geïntegreerd is en zijn eigen schuim, veren en houten componenten produceert.

 

Das werkte onder meer 14 jaar bij Hilding Anders en bracht daarna samen met de Dominari Group het beddenmerk North Beds op de Benelux markt. Das: 'Wij bieden ook retailers zeer concurrerende prijzen, zodat ze hun klanten kwaliteitsproducten kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs en een ver bovengemiddelde winstmarge. Ook vinden we snelle levertijden belangrijk zodat retailers zeker zijn van een snelle cashflow.'Links

www.arctic-living.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, meubel, wonen, design, meubilair, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, hoofdbord, projectinrichting, bed, boxspring, slaap, #articliving

Gerelateerd nieuws
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
Modulaire rekken van Gejst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden