Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend

Vrijdag 19 november 2021

De data staan vast. De Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie vinden plaats op maandag 7, dinsdag 8, maandag 14 en dinsdag 15 februari. Op zondag 6 februari is de consument welkom tijdens het Woonevent.
Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend

De Woonindustrie (DWI) heeft ook nieuws te melden over verschillende exposanten. Een aantal heeft hun showroom uitgebreid. Zoals DTP.Interiors dat volgens de organisatie echt een DTP Experience creërt. JR Collections is verhuisd naar een grotere showroom op de eerste verdieping. Hier toont het bedrijf de merken Agpol-Vellarte, Beatris, Meblomark, Sofa Industries en Varam. Wandkraft en Dopmeijer Eiken Tafels hebben een nieuwe showroom betrokken aan de rand van het Atrium. De showroom van Aventura Carpets heeft een volledige nieuwe uitstraling gekregen, evenals de showroom van de Toekomst, die binnenkort te zien is.

 

Rogon introduceert het nieuwe merk Hoii, Monte Design presenteert naast Infiniti Design, sinds kort ook het merk Verikon en Cforms toont de collectie van Ichendorf. Er zijn ook twee nieuwe exposanten te vinden in DWI. LS Bedding met merk Magnitude (zie foto) op afdeling slapen. Het tweede bedrijf is een nieuwe verlichtingsexposanten, waarvan de naam in december bekend wordt.

 

DWI is gesloten van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december. Op maandag 3 januari vindt de eerste Marketday van 2022 plaats. Bij bezoek hoeft geen corona toegangsbewijs getoond worden, maar wel bij bezoek aan de catering. De organisatie verzoekt bezoekers vriendelijk om een mondkapje te dragen.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
Dreigend faillissement Signa groep
De Oostenrijkse Signa Group, tot voor kort mede-eigenaar van onder andere De Bijenkorf, dreigt failliet te gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden