Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend

Vrijdag 19 november 2021

De data staan vast. De Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie vinden plaats op maandag 7, dinsdag 8, maandag 14 en dinsdag 15 februari. Op zondag 6 februari is de consument welkom tijdens het Woonevent.
Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend

De Woonindustrie (DWI) heeft ook nieuws te melden over verschillende exposanten. Een aantal heeft hun showroom uitgebreid. Zoals DTP.Interiors dat volgens de organisatie echt een DTP Experience creërt. JR Collections is verhuisd naar een grotere showroom op de eerste verdieping. Hier toont het bedrijf de merken Agpol-Vellarte, Beatris, Meblomark, Sofa Industries en Varam. Wandkraft en Dopmeijer Eiken Tafels hebben een nieuwe showroom betrokken aan de rand van het Atrium. De showroom van Aventura Carpets heeft een volledige nieuwe uitstraling gekregen, evenals de showroom van de Toekomst, die binnenkort te zien is.

 

Rogon introduceert het nieuwe merk Hoii, Monte Design presenteert naast Infiniti Design, sinds kort ook het merk Verikon en Cforms toont de collectie van Ichendorf. Er zijn ook twee nieuwe exposanten te vinden in DWI. LS Bedding met merk Magnitude (zie foto) op afdeling slapen. Het tweede bedrijf is een nieuwe verlichtingsexposanten, waarvan de naam in december bekend wordt.

 

DWI is gesloten van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december. Op maandag 3 januari vindt de eerste Marketday van 2022 plaats. Bij bezoek hoeft geen corona toegangsbewijs getoond worden, maar wel bij bezoek aan de catering. De organisatie verzoekt bezoekers vriendelijk om een mondkapje te dragen.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Meer transparantie in textielbranche
Modint en Impactbuying werken samen aan transparante toekomst in kleding- en textielbranche door middel van de ontwikkeling van een speciale tool.
lees verder
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
Handgeblazen slaapkamerverlichting
Het Britse Rothschild & Bickers, dat gespecialiseerd is in handgeblazen glas, presenteert de Lantern-collectie. Een reeks decoratieve hanglampen en nieuwe wandlampen voor de slaapkamer.
lees verder
 
NIeuwe behangkleuren
lees verder
Reparatie atelier voor matrassen
Initiatiefnemer, de circulaire beddenwinkel Bedaffair in Heemstede, geeft (oude) matrassen een nog langer leven. Het gaat om matrassen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden