Nieuw managementteam Tarkett

Vrijdag 19 november 2021

Tarkett Benelux heeft een nieuw managementteam. Met het vertrek van Ralph Jorissen als area vicepresident Benelux, UK en Ierland is per aanvang oktober een organisatiewijziging doorgevoerd.
Nieuw managementteam Tarkett

Ernst van de Weerd (foto midden) is aangesteld als general manager Benelux van de verkooporganisatie Tarkett Benelux in Waalwijk. Het bedrijf heeft een showroom in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.


De business units Tarkett Home Nederland en Tarkett Commercial Nederland worden aangestuurd door Miquel van Kessel (directeur Tarkett Home Nederland, foto links) respectievelijk Arek Verhees (directeur Tarkett Commercial Nederland, foto rechts).


Filip Eeckhout (niet op de foto) blijft als directeur Belux verantwoordelijk voor België en Luxemburg.

Ernst van de Weerd: 'Om de ultieme klantervaring te blijven garanderen, hebben we ervoor gekozen om onze structuur aan te passen door te werken in business units. Met deze nieuwe structuur verwachten we onze besluitvorming en processen nog verder te optimaliseren en zo in staat te zijn om onze klanten nog beter te bedienen.'Links

www.dessotarkett.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.tarkett.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, linoleum, vinyl, pvc, lvt, tapijt, naaldvilt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, personalia, #desso, #tarkett, #dessotarkett, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Destination Design terug
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Overname Novalin door Calcutta
De Calcutta Home Fashion Group, de oudste weverijmolen van België, heeft de Nederlandse wandbekledingsproducent House of Novalin (Veryfanny) overgenomen.
lees verder
 
Duurzaamheid centraal op Domotex
lees verder
De stille en ongecompliceerde vloer
De laatste jaren zijn 'rigid' vloeren steeds meer in opkomst, waarbij de Meisterdesign.rigid een mooi voorbeeld is van een dergelijke innovatieve vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden