Nieuw managementteam Tarkett

Vrijdag 19 november 2021

Tarkett Benelux heeft een nieuw managementteam. Met het vertrek van Ralph Jorissen als area vicepresident Benelux, UK en Ierland is per aanvang oktober een organisatiewijziging doorgevoerd.
Nieuw managementteam Tarkett

Ernst van de Weerd (foto midden) is aangesteld als general manager Benelux van de verkooporganisatie Tarkett Benelux in Waalwijk. Het bedrijf heeft een showroom in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.


De business units Tarkett Home Nederland en Tarkett Commercial Nederland worden aangestuurd door Miquel van Kessel (directeur Tarkett Home Nederland, foto links) respectievelijk Arek Verhees (directeur Tarkett Commercial Nederland, foto rechts).


Filip Eeckhout (niet op de foto) blijft als directeur Belux verantwoordelijk voor België en Luxemburg.

Ernst van de Weerd: 'Om de ultieme klantervaring te blijven garanderen, hebben we ervoor gekozen om onze structuur aan te passen door te werken in business units. Met deze nieuwe structuur verwachten we onze besluitvorming en processen nog verder te optimaliseren en zo in staat te zijn om onze klanten nog beter te bedienen.'Links

www.dessotarkett.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.tarkett.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, linoleum, vinyl, pvc, lvt, tapijt, naaldvilt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, personalia, #desso, #tarkett, #dessotarkett, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
 
Overname Mflor door Karndean
lees verder
 
Domotex Asia 2023
lees verder
Karpetten van katoen
CS Rugs introduceert Nuage, een tapijtcollectie gemaakt van 100% super zachte katoen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden