Nieuw managementteam Tarkett

Vrijdag 19 november 2021

Tarkett Benelux heeft een nieuw managementteam. Met het vertrek van Ralph Jorissen als area vicepresident Benelux, UK en Ierland is per aanvang oktober een organisatiewijziging doorgevoerd.
Nieuw managementteam Tarkett

Ernst van de Weerd (foto midden) is aangesteld als general manager Benelux van de verkooporganisatie Tarkett Benelux in Waalwijk. Het bedrijf heeft een showroom in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.


De business units Tarkett Home Nederland en Tarkett Commercial Nederland worden aangestuurd door Miquel van Kessel (directeur Tarkett Home Nederland, foto links) respectievelijk Arek Verhees (directeur Tarkett Commercial Nederland, foto rechts).


Filip Eeckhout (niet op de foto) blijft als directeur Belux verantwoordelijk voor België en Luxemburg.

Ernst van de Weerd: 'Om de ultieme klantervaring te blijven garanderen, hebben we ervoor gekozen om onze structuur aan te passen door te werken in business units. Met deze nieuwe structuur verwachten we onze besluitvorming en processen nog verder te optimaliseren en zo in staat te zijn om onze klanten nog beter te bedienen.'Links

www.dessotarkett.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.tarkett.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, linoleum, vinyl, pvc, lvt, tapijt, naaldvilt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, personalia, #desso, #tarkett, #dessotarkett, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie

Gerelateerd nieuws
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden