Nieuw managementteam Tarkett

Vrijdag 19 november 2021

Tarkett Benelux heeft een nieuw managementteam. Met het vertrek van Ralph Jorissen als area vicepresident Benelux, UK en Ierland is per aanvang oktober een organisatiewijziging doorgevoerd.
Nieuw managementteam Tarkett

Ernst van de Weerd (foto midden) is aangesteld als general manager Benelux van de verkooporganisatie Tarkett Benelux in Waalwijk. Het bedrijf heeft een showroom in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.


De business units Tarkett Home Nederland en Tarkett Commercial Nederland worden aangestuurd door Miquel van Kessel (directeur Tarkett Home Nederland, foto links) respectievelijk Arek Verhees (directeur Tarkett Commercial Nederland, foto rechts).


Filip Eeckhout (niet op de foto) blijft als directeur Belux verantwoordelijk voor België en Luxemburg.

Ernst van de Weerd: 'Om de ultieme klantervaring te blijven garanderen, hebben we ervoor gekozen om onze structuur aan te passen door te werken in business units. Met deze nieuwe structuur verwachten we onze besluitvorming en processen nog verder te optimaliseren en zo in staat te zijn om onze klanten nog beter te bedienen.'Links

www.dessotarkett.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.tarkett.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, linoleum, vinyl, pvc, lvt, tapijt, naaldvilt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, plank, personalia, #desso, #tarkett, #dessotarkett, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie

Gerelateerd nieuws
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden