Nieuwe president VDM

Maandag 20 november 2023

Het Verband der Deutschen Möbelindustrie (VDM) heeft een nieuwe voorzitter: de ledenvergadering koos Leo Lübke als opvolger van Elmar Duffner.
Nieuwe president VDM

De 59-jarige Leo Lübke (foto: website Cor) is de managing partner van Cor Sitzmöbel uit Rheda-Wiedenbrück. Hij is de zoon van voormalig VDM-voorzitter Helmut Lübke.

Hij volgt Elmar Duffner op, die in 2020 voor drie jaar was gekozen, na een eerdere periode van zes jaar (2008-2014).Links

www.moebelindustrie.de
www.cor.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, inrichting, wonen, woning, woon, industrie, fabrikant, meubelindustrie, meubelfabrikant, omzet, slaap, slapen, slaapkamer, matras, bed, bodem, ledikant, slaapsysteem, vereniging, #VDM, #Elmarduffner, #leoluebke, #luebke, #corsitzmoebel

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden