Combo Design en Dopmeijer failliet

Maandag 20 november 2023

De twee vestigingen van de bekende Utrechtse meubelzaak Combo Design zijn dicht vanwege het faillissement dat vorige week werd uitgesproken. Ook Dopmeijer uit Dedemsvaart onderging dit lot.
Combo Design en Dopmeijer failliet

De interieurwinkel Combo Design had twee locaties in Utrecht: op de St. Jacobsstraat 12 en aan de Oudegracht 187 (foto), daar onder de naam Combo aan de Gracht. Beide vestigingen zijn gesloten. Combo Design verkocht meubelen, verlichting, karpetten en woonaccessoires van verschillende (internationale) labels.

Op de Sint Jacobsstraat was eerder ook al een interieurzaak gevestigd, Koot Light & Design, dat bankroet ging, in 2004.

Dat was ook het oprichtingsjaar van Combo Design, waar volgens de inschrijving van de Kamer van Koophandel vijf mensen werkten. Bij Combo aan de Gracht, ingeschreven in 2015, waren dat er drie.

Tevens moest het in Nieuwegein gevestigde bedrijf Gewoonnl, ook handelend onder de naam Combo Design Online, op dezelfde dag de boeken neerleggen. Dit bedrijf was in 2020 opgericht en had twee medewerkers.

De curator is V.H.B. Kruit van Haut Legal Utrecht. Telefoon +31 30-7600001. Email utrecht@hautlegal.nl.

Eveneens is de firma Dopmeijer uit Dedemsvaart, specialist in tafels op maat, een dag later failliet verklaard. Het bedrijf had een showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein.

Curator is H.J.G.M. te Woerd van Daniels Huisman Advocaten uit Almelo. Telefoon +31 546-760860. E-mail almelo@danielshuisman.eu.Links

www.combodesign.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.dopmeijereikentafels.nl
www.hautlegal.nl
www.danielshuisman.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, meubels, meubilair, kast, kasten, inloopkast, kledingkast, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, 30153429, 64132382, 58599037, 76841073, #failliet, #combodesign, #dopmeijer, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
Herleven van verleden
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Revive. Deze collectie laat het verleden herleven en combineert de vormen van toen met die van vandaag de dag.
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Overnames door Coulisse
Coulisse breidt uit met overnames van Lienesch en Sensuna:
pioniers in honingraat en plissťraambekleding.
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden