Minotti opent showroom bij Co van der Horst

Vrijdag 14 juni 2019

Op 13 juni opende Minotti, de Italiaanse leverancier van designmeubelen, de nieuwe Minotti Studio bij Co van der Horst in Amstelveen. Deze bijzondere samenwerking is het gevolg van de langdurige relatie die families Minotti en Van der Horst met elkaar hebben.
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
Minotti opent showroom bij Co van der Horst Minotti opent showroom bij Co van der Horst

De Minotti Studio bevindt zich op één niveau, met een oppervlakte van 200m². De studio is geïnspireerd door een luxe penthouse, met een woonkamer, eetkamer en tv-kamer. De uitstraling wordt bepaald door de witte plafonds, een warme visgraatvloer en het Granville-zitsysteem. Daarnaast is een grote open haard het middelpunt van de studio.

 

De studio kan volgens Co van der Horst perfect als inspiratiebron dienen voor alle designliefhebbers die op zoek zijn naar creatieve, hoogwaardige en elegante woonoplossingen. In de studio wordt gewerkt met een mix van harde en zachte materialen, zoals marmer en velours. Op zorgvuldig gekozen plekken liggen kleden die de ruimte een warme uitstraling moeten geven. Het licht wordt geregeld met een domoticasysteem.Links

www.covanderhorst.nl
www.minotti.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, bank, bankstel, zitmeubel, minotti, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, woonkamer, interieurtextiel, textiel, vloeren, karpetten, haarden, open haard, domotica, domoticasysteem, flagship, store, studio, showroom, retail, winkel, meubelboulevard, indoor, binnen, Van der horst, #minotti, #covanderhorst

Gerelateerd nieuws
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden