Minotti opent showroom bij Co van der Horst

Vrijdag 14 juni 2019

Op 13 juni opende Minotti, de Italiaanse leverancier van designmeubelen, de nieuwe Minotti Studio bij Co van der Horst in Amstelveen. Deze bijzondere samenwerking is het gevolg van de langdurige relatie die families Minotti en Van der Horst met elkaar hebben.
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
Minotti opent showroom bij Co van der Horst Minotti opent showroom bij Co van der Horst

De Minotti Studio bevindt zich op één niveau, met een oppervlakte van 200m². De studio is geïnspireerd door een luxe penthouse, met een woonkamer, eetkamer en tv-kamer. De uitstraling wordt bepaald door de witte plafonds, een warme visgraatvloer en het Granville-zitsysteem. Daarnaast is een grote open haard het middelpunt van de studio.

 

De studio kan volgens Co van der Horst perfect als inspiratiebron dienen voor alle designliefhebbers die op zoek zijn naar creatieve, hoogwaardige en elegante woonoplossingen. In de studio wordt gewerkt met een mix van harde en zachte materialen, zoals marmer en velours. Op zorgvuldig gekozen plekken liggen kleden die de ruimte een warme uitstraling moeten geven. Het licht wordt geregeld met een domoticasysteem.Links

www.covanderhorst.nl
www.minotti.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, bank, bankstel, zitmeubel, minotti, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, woonkamer, interieurtextiel, textiel, vloeren, karpetten, haarden, open haard, domotica, domoticasysteem, flagship, store, studio, showroom, retail, winkel, meubelboulevard, indoor, binnen, Van der horst, #minotti, #covanderhorst

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden