Minotti opent showroom bij Co van der Horst

Vrijdag 14 juni 2019

Op 13 juni opende Minotti, de Italiaanse leverancier van designmeubelen, de nieuwe Minotti Studio bij Co van der Horst in Amstelveen. Deze bijzondere samenwerking is het gevolg van de langdurige relatie die families Minotti en Van der Horst met elkaar hebben.
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
Minotti opent showroom bij Co van der Horst Minotti opent showroom bij Co van der Horst

De Minotti Studio bevindt zich op één niveau, met een oppervlakte van 200m². De studio is geïnspireerd door een luxe penthouse, met een woonkamer, eetkamer en tv-kamer. De uitstraling wordt bepaald door de witte plafonds, een warme visgraatvloer en het Granville-zitsysteem. Daarnaast is een grote open haard het middelpunt van de studio.

 

De studio kan volgens Co van der Horst perfect als inspiratiebron dienen voor alle designliefhebbers die op zoek zijn naar creatieve, hoogwaardige en elegante woonoplossingen. In de studio wordt gewerkt met een mix van harde en zachte materialen, zoals marmer en velours. Op zorgvuldig gekozen plekken liggen kleden die de ruimte een warme uitstraling moeten geven. Het licht wordt geregeld met een domoticasysteem.Links

www.covanderhorst.nl
www.minotti.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, bank, bankstel, zitmeubel, minotti, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubilair, woonkamer, interieurtextiel, textiel, vloeren, karpetten, haarden, open haard, domotica, domoticasysteem, flagship, store, studio, showroom, retail, winkel, meubelboulevard, indoor, binnen, Van der horst, #minotti, #covanderhorst

Gerelateerd nieuws
 
Nieuws van Johanson Design
lees verder
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden