Presentatie Evidence Brisa in DWI

Vrijdag 14 juni 2019

Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de …vidence-collectie.
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Presentatie Evidence Brisa in DWI Presentatie Evidence Brisa in DWI Presentatie Evidence Brisa in DWI Presentatie Evidence Brisa in DWI Presentatie Evidence Brisa in DWI

De nieuwe Brisa-serie (foto 1-4) is onderdeel van het Évidence-label en omvat naast banken ook aanbouwelementen en accessoires, die op bestelling worden geproduceerd door Leolux. De collectie wordt gecomplementeerd met bijpassende salontafels en karpetten.

Brisa heeft volgens Leolux het herkenbare handschrift van designer Frans Schrofer: elegante ronde lijnen en de subtiele details. Meest opvallend zijn de aluminium voetjes als sierlijk detail aan de onderzijde van de zitting.

Het Brisa programma biedt een actieve fauteuil en een vaste bank in vier breedtes (2x70, 2x80, 2x90 en een royale 2x100 cm). Met de schakelbanken (twee maten) en aanbouwelementen (2x80, 2x90 en 2x100 cm) zijn bescheiden of royale hoekopstellingen te maken. Daarnaast zijn er verschillende maat-, kleur- en bekledingsopties. Er is keuze in zithoogte en -diepte, kleur van de pootjes, terwijl de poef en de hoofdsteun (in twee breedtes) zorgen voor de 'finishing touch'.

Tevens biedt de Évidence-collectie karpetten (Austin (foto 5) en Milan) en salontafels: de Juno-reeks (rond of rechthoekig) en de Kadmos-reeks (vierkant of rechthoekig en bijzettafels) met bovenblad in keramiek, eiken of lak.

Frans Schrofer (foto 6) is freelance designer en werkt al vele jaren voor de verschillende Leolux-labels. Voor de Évidence collectie ontwikkelde hij de modellen Brisa en Juno.

DWI op de Symfonielaan 1 in Nieuwegein is maandag geopend van 10-17 uur.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.evidence-living.nl
www.leolux.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, show, event, evenement, beurs, #dwi, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #leolux, #evidence, #evidencebyleolux, #brisa, #juno, #fransschrofer

Gerelateerd nieuws
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden