PK22 Special Edition

Donderdag 13 juni 2019

Klanten moeten niet te lang wachten met het kopen van de speciale editie van PK22 van de Deense meubelfabrikant Fritz Hansen.
PK22 Special Edition

De loungestoel PK22 Special Edition verkoopt Fritz Hansen namelijk slechts één jaar, tot 1 april 2020. Het meubilair in speciale editie is bekleed met Nuance-leer dat volgens Fritz Hansen 'een duurzame, visuele en tactiele ervaring biedt: elke grijsnuance wordt benadrukt door de textuur van het leer en zijn natuurlijke patronen en onvolkomenheden. En als je het aanraakt, voel je meteen de zachtheid en authenticiteit ervan.'

Deze speciale editie-serie bevat ook de PK33 (driepotige stoel) en flexibele PK91 (vouwkruk), twee andere ontwerpen van Poul Kjærholm bekleed met hetzelfde Nuance-leer. De driepotige PK33 passen prima bij de PK22. Ze kunnen worden gebruikt als voetenbank, extra zitplaats of als bijzettafeltje. De meubelen zijn verkrijgbaar in volgens Fritz Hansen opmerkelijk goede prijzen: PK22 SE € 3.118, PK33 € 2.440 en PK91 € 2.440.

Ulrik Gammelmark West, is de contactpersoon voor de retail en Wenke Claus voor de projectmarkt in de Benelux voor Fritz Hansen, exposant op de afgelopen edities van Orgatec en Imm in Keulen. Voor de verlichtingscollectie van Fritz Hansen is er in België overigens een aparte agent, Tradix.
Links

www.fritzhansen.com
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.de
www.orgatec.com
www.tradix.be

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #fritzhansen, @orgatec, #orgatec, #imm19, imm2019, #immcologne, #architectureworld, #koelnmesse, #tradix, #poulkjŠrholm, #kjŠrholm

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
 
CBM bezint tijdens ALV 2019
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Orgatec 2020 groeit
De biŰnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder
 
Smart Living op IMM
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden