Trendz uitgesteld naar Intirio

Woensdag 12 juni 2019

Easyfairs heeft besloten om de komende najaarseditie van Trendz Belgium begin september uit te stellen naar januari. Dan zal deze opnieuw tegelijk met de interieurtextiel vakbeurs Intirio worden gehouden.
Trendz uitgesteld naar Intirio

Organisator Easyfairs is tot deze beslissing gekomen omdat het aanbod van gelijkaardige events in september al té groot is om het event onder optimale omstandigheden organiseren.
 
Trendz Belgium zal daardoor - net als begin dit jaar - weer gelijktijdig plaatsvinden met Intirio, vakbeurs voor vloer-, wand-, raambekleding en stoffering. Overigens blijven ze als volledige onafhankelijke events in de markt gezet worden. De data hiervoor zijn kortgeleden bepaald op 26, 27 en 28 januari 2020. De beurzen worden gehouden op Flanders Expo in Gent.
Links

www.easyfairs.com
www.intirio.be
www.trendzbelgium.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, pvc, lvt, vinyl, decoratie, accessoire, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #intirio, #trendz, #trendzbe, #trendzbelgium, #flandersexpo, #easyfairs

Gerelateerd nieuws
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden