Trendz uitgesteld naar Intirio

Woensdag 12 juni 2019

Easyfairs heeft besloten om de komende najaarseditie van Trendz Belgium begin september uit te stellen naar januari. Dan zal deze opnieuw tegelijk met de interieurtextiel vakbeurs Intirio worden gehouden.
Trendz uitgesteld naar Intirio

Organisator Easyfairs is tot deze beslissing gekomen omdat het aanbod van gelijkaardige events in september al té groot is om het event onder optimale omstandigheden organiseren.
 
Trendz Belgium zal daardoor - net als begin dit jaar - weer gelijktijdig plaatsvinden met Intirio, vakbeurs voor vloer-, wand-, raambekleding en stoffering. Overigens blijven ze als volledige onafhankelijke events in de markt gezet worden. De data hiervoor zijn kortgeleden bepaald op 26, 27 en 28 januari 2020. De beurzen worden gehouden op Flanders Expo in Gent.
Links

www.easyfairs.com
www.intirio.be
www.trendzbelgium.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, pvc, lvt, vinyl, decoratie, accessoire, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #intirio, #trendz, #trendzbe, #trendzbelgium, #flandersexpo, #easyfairs

Gerelateerd nieuws
 
Nieuws van Johanson Design
lees verder
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden