LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis

Woensdag 12 juni 2019

De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis

Het kleine bedrijf LZF lamps werd in 1994 opgericht door Marivi Calvo en Sandro Tothill. Het bedrijf produceert handgemaakte lampen uit houtfineer. De nieuwe aanvulling op de collectie, Thesis, is volgens LZF modern en intiem.
 
Thesis is er als vloerlamp en tafellamp. Op het eerste gezicht is het een simpel ontwerp, een lampenkap van houtfineer op een metalen driepoot. Het ontwerp van Ramón Esteve heeft echter een verrassing. Onder de kap zit namelijk een LED lichtbron verscholen dat een diffuus licht verspreid, in plaats van een traditioneel peertje.
 
De vloerlamp heeft een kap van ivoorwit houtfineer. De tafellamp is er in vier tinten, ivoorwit, natuurlijk berken, natuurlijk kersenhout en grijs. Het frame van beide varianten is er in mat ivoor, mat zwart, zwart nikkel, goud en koper. Thesis is overigens ook dimbaar.
 
In de Benelux wordt LZF vertegenwoordigd door Illum.
Links

www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, design, #lzflamps, #illum, #andrevandergun, #luziferlamps

Gerelateerd nieuws
Lightmatters gaat lichtstudio's openen
In een interview met Twinkle magazine zegt Leon de Haas van Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland te willen worden. Om dit te bereiken wil Lightmatters online én met fysieke winkels werken, die omgebouwd worden tot lichtstudio's.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden