LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis

Woensdag 12 juni 2019

De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramůn Esteve.
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis

Het kleine bedrijf LZF lamps werd in 1994 opgericht door Marivi Calvo en Sandro Tothill. Het bedrijf produceert handgemaakte lampen uit houtfineer. De nieuwe aanvulling op de collectie, Thesis, is volgens LZF modern en intiem.
 
Thesis is er als vloerlamp en tafellamp. Op het eerste gezicht is het een simpel ontwerp, een lampenkap van houtfineer op een metalen driepoot. Het ontwerp van Ramón Esteve heeft echter een verrassing. Onder de kap zit namelijk een LED lichtbron verscholen dat een diffuus licht verspreid, in plaats van een traditioneel peertje.
 
De vloerlamp heeft een kap van ivoorwit houtfineer. De tafellamp is er in vier tinten, ivoorwit, natuurlijk berken, natuurlijk kersenhout en grijs. Het frame van beide varianten is er in mat ivoor, mat zwart, zwart nikkel, goud en koper. Thesis is overigens ook dimbaar.
 
In de Benelux wordt LZF vertegenwoordigd door Illum.
Links

www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, design, #lzflamps, #illum, #andrevandergun, #luziferlamps

Gerelateerd nieuws
Perfect plaatje met Simplehuman
Simplehuman, fabrikant van designvoorwerpen die het leven efficiŽnter maken, introduceert de sensorspiegel SE met ingebouwde telefoonhouder.
lees verder
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Orgatec 2020 groeit
De biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden