LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis

Woensdag 12 juni 2019

De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis

Het kleine bedrijf LZF lamps werd in 1994 opgericht door Marivi Calvo en Sandro Tothill. Het bedrijf produceert handgemaakte lampen uit houtfineer. De nieuwe aanvulling op de collectie, Thesis, is volgens LZF modern en intiem.
 
Thesis is er als vloerlamp en tafellamp. Op het eerste gezicht is het een simpel ontwerp, een lampenkap van houtfineer op een metalen driepoot. Het ontwerp van Ramón Esteve heeft echter een verrassing. Onder de kap zit namelijk een LED lichtbron verscholen dat een diffuus licht verspreid, in plaats van een traditioneel peertje.
 
De vloerlamp heeft een kap van ivoorwit houtfineer. De tafellamp is er in vier tinten, ivoorwit, natuurlijk berken, natuurlijk kersenhout en grijs. Het frame van beide varianten is er in mat ivoor, mat zwart, zwart nikkel, goud en koper. Thesis is overigens ook dimbaar.
 
In de Benelux wordt LZF vertegenwoordigd door Illum.
Links

www.illum.nl
www.lzf-lamps.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, design, #lzflamps, #illum, #andrevandergun, #luziferlamps

Gerelateerd nieuws
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
 
Sint Pieter voor thuis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden