Woninginrichting april weer prima!

Zaterdag 15 juni 2019

De Nederlandse detailhandel heeft in april 2019 2,6% meer omzet geboekt dan in april 2018. De interieurbranche doet het zelfs veel beter!
Woninginrichting april weer prima!
Woninginrichting april weer prima!

Non-food kwam totaal op +1,6% (volume +2%), ondanks de daling bij kleding (-2,2%) en schoenen/lederwaren (-4,8%).) Vooral meubelwinkels (+7%) en ook doe-het-zelfwinkels (inclusief keukens en vloeren) (+3,4%) trokken samen met consumentenelectronica en witgoed (4,6%) het non-food resultaat ruim positief.

Via pure webshops werd in april 12,8% meer verkocht dan een jaar eerder. Multi-channelers boekten een plus van 20,3%, totaal kwam online uit op +15,9%.
Links

www.cbs.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, wonen, woninginrichting, vertrouwen, economie, indicator, consumptie, consument, uitgaven, bestedingen, consumentenvertrouwen, koopbereidheid, omzet, detailhandel, woninginrichting, retail, winkel, prijzen, shop, outlet, webwinkel, online, non-food, duurzaam, duurzame consumptiegoederen, #cbs

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Folclore colori
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden