Woninginrichting april weer prima!

Zaterdag 15 juni 2019

De Nederlandse detailhandel heeft in april 2019 2,6% meer omzet geboekt dan in april 2018. De interieurbranche doet het zelfs veel beter!
Woninginrichting april weer prima!
Woninginrichting april weer prima!

Non-food kwam totaal op +1,6% (volume +2%), ondanks de daling bij kleding (-2,2%) en schoenen/lederwaren (-4,8%).) Vooral meubelwinkels (+7%) en ook doe-het-zelfwinkels (inclusief keukens en vloeren) (+3,4%) trokken samen met consumentenelectronica en witgoed (4,6%) het non-food resultaat ruim positief.

Via pure webshops werd in april 12,8% meer verkocht dan een jaar eerder. Multi-channelers boekten een plus van 20,3%, totaal kwam online uit op +15,9%.
Links

www.cbs.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, wonen, woninginrichting, vertrouwen, economie, indicator, consumptie, consument, uitgaven, bestedingen, consumentenvertrouwen, koopbereidheid, omzet, detailhandel, woninginrichting, retail, winkel, prijzen, shop, outlet, webwinkel, online, non-food, duurzaam, duurzame consumptiegoederen, #cbs

Gerelateerd nieuws
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder
Programma Incoda compleet
Het programma voor de tiende editie van Interieur Collectie Dagen (15 - 17 september) in Evenementenhal Gorinchem is bekend. Meer dan 200 merken nemen deel en het aanbod is volgens organisator Easyfairs heel divers.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden