Innovatie en inspiratie op Showup

Maandag 17 juni 2019

Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
Innovatie en inspiratie op Showup

Showup is opgedeeld in overzichtelijke zones, waarin bekende merken en start-ups gebroederlijk naast elkaar staan. Zo staan kinder- en babyproducten in Growup en is in segment Startup@Showup ruimte voor acht keer jong ontwerptalent.

 

Volgens de organisatie vinden steeds meer buitenlandse merken de beurs. Deze najaarseditie zijn er opvallend veel Scandinavische inschrijvingen. Scandinavische merken als Oyoy, Monica Petersen en Vifa Copenhagen staan zij-aan-zij met Nederlandse merken als Agatha Amsterdam, Stoned Marble en Limited Tableware.

 

Er is ook veel inspiratie te vinden op de beurs. Zo is er de trendpresentatie verzorgd door Buro Jantrendman. Ook is er het lezingenprogramma Listenup, met onder meer een nieuwe lezing van Trend Forecasters Hanneke Kamphuis en Marly Witteveen. Ook nieuw is de lezing van Marie-Gon over Color Navigator System, een vernieuwend en breed inzetbaar kleursysteem.

In The Store laat Showup zien hoe je in een winkel één thema toepast, van concept, tot styling en collectie. Dit jaar is het thema Decor & Dessin. Alle gebruikte producten zijn afkomstig van exposanten en te koop.

 

In februari werd Upcycle / Zero waste gelanceerd op Showup. Dit duurzame collectief - bestaande uit een tiental merken - krijgt in september weer een prominente plek op de beurs. Wie Showup binnenkomt wordt begroet door de kleurrijke Ba Hoe installatie van designer Ulrike Jurklies. Deze wordt gekenmerkt door  digitaal gedrukte eco-stoffen in felle kleuren.

De beurs bezoeken is gratis, na registratie.

 Links

www.showup.nl
www.showup.nl/merken/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #Growup, #Listenup, #Showup, #Startup, #thestore, #upcyclezeorwaste, #oyoy, #monicapetersen, #vifacopenhagen, #agathaamsterdam, #stonedmarble, #limitedtableware, #burojantrendman, #hannekekamphuis, #marlywitteveen, # UlrikeJurklies, #Bahoe

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
 
Drievoudig collectienieuws van Artex
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden