Nieuwe ondervloer van Estillon

Maandag 17 juni 2019

Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
Nieuwe ondervloer van Estillon
Nieuwe ondervloer van Estillon Nieuwe ondervloer van Estillon

Volgens Estillon voldoen de ondervloeren aan de hoogste eisen van de EPLF en MMFA. Ze kunnen daarom gebruikt worden onder PVC-, laminaat- en parketvloeren, zowel residentieel als projectmatig. De ondervloeren hebben een hoge densiteit (drukweerstand klasse CS3 > 400kPa), goede akoestische kwaliteiten en zijn geschikt voor vloerverwarming. Ook zijn ondervloeren brandvertragend.

 

De collectie bestaat uit drie ondervloeren. Solidbase SK 1.8mm (foto 1) heeft een zelfklevende toplaag, waardoor het verlijmen van de vloer niet meer nodig is. Solidbase 2mm (foto 2) heeft een geïntegreerd vochtscherm en de Solidbase AS 1.6mm (foto 3) beschikt over een antislip-laag, die volgens Estillon de verbinding van PVC-klik-vloeren beschermt.Links

www.eplf.com
www.estillon.com
www.mmfa.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, hospitality, hotel, vloer, entree, ingang, tapijt, vloerbedekking, stoffering, smooth edge, ondervloer, ondertapijt, egaliseren, egalisatie, bestbase, best base, luxe, black magic, black onyx, elegance black, starbase, egalsoft, floorfixx, luxerton, smartfloor, dampscherm, vochtscherm, moisture barrier film, zwevend, contactgeluidsreductie, antislip, anti-slip, 10dB, appartement, parquetfelt, soundbase, timberbase, #Estillon, #Solidbase, #eplf, #mmfa

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden