Nieuwe ondervloer van Estillon

Maandag 17 juni 2019

Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
Nieuwe ondervloer van Estillon
Nieuwe ondervloer van Estillon Nieuwe ondervloer van Estillon

Volgens Estillon voldoen de ondervloeren aan de hoogste eisen van de EPLF en MMFA. Ze kunnen daarom gebruikt worden onder PVC-, laminaat- en parketvloeren, zowel residentieel als projectmatig. De ondervloeren hebben een hoge densiteit (drukweerstand klasse CS3 > 400kPa), goede akoestische kwaliteiten en zijn geschikt voor vloerverwarming. Ook zijn ondervloeren brandvertragend.

 

De collectie bestaat uit drie ondervloeren. Solidbase SK 1.8mm (foto 1) heeft een zelfklevende toplaag, waardoor het verlijmen van de vloer niet meer nodig is. Solidbase 2mm (foto 2) heeft een geïntegreerd vochtscherm en de Solidbase AS 1.6mm (foto 3) beschikt over een antislip-laag, die volgens Estillon de verbinding van PVC-klik-vloeren beschermt.Links

www.eplf.com
www.estillon.com
www.mmfa.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, hospitality, hotel, vloer, entree, ingang, tapijt, vloerbedekking, stoffering, smooth edge, ondervloer, ondertapijt, egaliseren, egalisatie, bestbase, best base, luxe, black magic, black onyx, elegance black, starbase, egalsoft, floorfixx, luxerton, smartfloor, dampscherm, vochtscherm, moisture barrier film, zwevend, contactgeluidsreductie, antislip, anti-slip, 10dB, appartement, parquetfelt, soundbase, timberbase, #Estillon, #Solidbase, #eplf, #mmfa

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs - of liever gezegd Vakdagen - van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden