Nieuwe ondervloer van Estillon

Maandag 17 juni 2019

Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
Nieuwe ondervloer van Estillon
Nieuwe ondervloer van Estillon Nieuwe ondervloer van Estillon

Volgens Estillon voldoen de ondervloeren aan de hoogste eisen van de EPLF en MMFA. Ze kunnen daarom gebruikt worden onder PVC-, laminaat- en parketvloeren, zowel residentieel als projectmatig. De ondervloeren hebben een hoge densiteit (drukweerstand klasse CS3 > 400kPa), goede akoestische kwaliteiten en zijn geschikt voor vloerverwarming. Ook zijn ondervloeren brandvertragend.

 

De collectie bestaat uit drie ondervloeren. Solidbase SK 1.8mm (foto 1) heeft een zelfklevende toplaag, waardoor het verlijmen van de vloer niet meer nodig is. Solidbase 2mm (foto 2) heeft een geïntegreerd vochtscherm en de Solidbase AS 1.6mm (foto 3) beschikt over een antislip-laag, die volgens Estillon de verbinding van PVC-klik-vloeren beschermt.Links

www.eplf.com
www.estillon.com
www.mmfa.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, hospitality, hotel, vloer, entree, ingang, tapijt, vloerbedekking, stoffering, smooth edge, ondervloer, ondertapijt, egaliseren, egalisatie, bestbase, best base, luxe, black magic, black onyx, elegance black, starbase, egalsoft, floorfixx, luxerton, smartfloor, dampscherm, vochtscherm, moisture barrier film, zwevend, contactgeluidsreductie, antislip, anti-slip, 10dB, appartement, parquetfelt, soundbase, timberbase, #Estillon, #Solidbase, #eplf, #mmfa

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden