Anti-snurk bed Auping

Maandag 17 juni 2019

Auping introduceert een 'slim' bed met anti-snurkfunctie: de snurker krijgt een zetje en de partner slaapt door. Als het inderdaad werkt, een prachtige oplossing voor veel slaapproblemen.
Anti-snurk bed Auping

De nieuwe slimme bedbodem, de 'Auping Smart base', heeft een speciale anti-snurkfunctie. Hierdoor zou niemand meer wakker hoeven te liggen door een snurkende partner. En dat is niet onbelangrijk, want snurken is voor veel mensen een serieus probleem en een grote ergernis in een relatie.

Jabe Faber is Category Manager Smart Technology bij Auping: "Snurken ontstaat onder andere door het naar achter zakken van je gehemelte, tong en huig als je op je rug ligt, genetische aanleg of irritatie van de luchtwegen."

De Auping Smart base, die vanaf 17 juni beschikbaar is, bestaat uit een verstelbare Auping spiraalbodem en Auping Connect. Auping Connect is een apparaatje onder de bedbodem dat te bedienen is via een app op de telefoon of tablet. De Auping Connect app meet het aantal decibel en zodra die registreert dat iemand snurkt, zijn er twee opties. Het ruggedeelte van de spiraalbodem beweegt eventjes - zodat de snurker zich omdraait - óf het hoofdeinde van het bed komt iets omhoog, zodat de luchtwegen van de snurker zich openen en vrij ademen weer mogelijk is. De gebruiker kan instellen wat hij of zij het prettigst vindt.
 
De Auping Smart base heeft nog meer functionaliteiten en kan bijvoorbeeld ook als wekker fungeren: op het moment dat je het lichtst slaapt - binnen 30 minuten voor de ingestelde wektijd - gaat het hoofdeinde een stukje omhoog, waardoor je langzaam wordt gewekt.Links

www.auping.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, snurk, antisnurk, bed, slim, slim bed, slimbed, connected, #auping, #smartbase, #antisnurk, #snurken

Gerelateerd nieuws
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden