Masterclass van Artex

Woensdag 04 januari 2023

Artex organiseert een masterclass over stof en gordijnen speciaal voor stylisten, interieurontwerpers, interieurarchitecten en sfeermakers die met gordijnen het verschil willen maken.
Masterclass van Artex
Masterclass van Artex

In deze masterclass leren de deelnemers om een echte stofspecialist te worden, zodat het advies aan de consument kan worden geoptimaliseerd met het juiste stofgevoel en ook de juiste keuzes gemaakt worden voor materiaal, confectie, enz.

 

In de masterclass wordt, naast een uitleg over het bedrijf Artex, aandacht besteed aan diverse gordijnconcepten en de eigenschappen van het product. Denk hierbij aan de samenstelling van de stof, de mogelijke confectiemethodes, de eigenschappen van verschillende stoffen. Maar ook het opmeten van gordijnen komt aan de orde.

 

Tevens presenteert Artex het grote combinatieboek, waarin kleur en materiaal gevisualiseerd wordt tot één boek vol rijkheid en diversiteit. Met gordijnstoffen en meubelstoffen als complete inspiratie.

 

De masterclass wordt georganiseerd op maandag 23 januari om 10.00 uur. Aanmelden kan via deze link.

P.S. 30-01-2023: Terugzien? Mail naar m.schouten@artex.hde.nl en ontvang de webinar via email!

Artex is het bedrijf achter de stofcollecties van De Ploeg, Kendix, Artelux, Loft79 en Your Edition.Links

www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.kendix.nl
www.artelux.com
www.loft79.nl
www.youredition.nl

Tags

nieuws, interieur, gordijnstoffen, meubelstoffen, confectie, confectionering, stofgevoel, plooi, kleur, materiaal, isolatie, energiebesparing, linnen, ophangen, monteren, montage, installeren, masterclass, opleiding, stofspecialist, #artex, #artelux, #deploeg, #kendix, #loft79, #youredition

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden