Masterclass van Artex

Woensdag 04 januari 2023

Artex organiseert een masterclass over stof en gordijnen speciaal voor stylisten, interieurontwerpers, interieurarchitecten en sfeermakers die met gordijnen het verschil willen maken.
Masterclass van Artex
Masterclass van Artex

In deze masterclass leren de deelnemers om een echte stofspecialist te worden, zodat het advies aan de consument kan worden geoptimaliseerd met het juiste stofgevoel en ook de juiste keuzes gemaakt worden voor materiaal, confectie, enz.

 

In de masterclass wordt, naast een uitleg over het bedrijf Artex, aandacht besteed aan diverse gordijnconcepten en de eigenschappen van het product. Denk hierbij aan de samenstelling van de stof, de mogelijke confectiemethodes, de eigenschappen van verschillende stoffen. Maar ook het opmeten van gordijnen komt aan de orde.

 

Tevens presenteert Artex het grote combinatieboek, waarin kleur en materiaal gevisualiseerd wordt tot één boek vol rijkheid en diversiteit. Met gordijnstoffen en meubelstoffen als complete inspiratie.

 

De masterclass wordt georganiseerd op maandag 23 januari om 10.00 uur. Aanmelden kan via deze link.

P.S. 30-01-2023: Terugzien? Mail naar m.schouten@artex.hde.nl en ontvang de webinar via email!

Artex is het bedrijf achter de stofcollecties van De Ploeg, Kendix, Artelux, Loft79 en Your Edition.Links

www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.kendix.nl
www.artelux.com
www.loft79.nl
www.youredition.nl

Tags

nieuws, interieur, gordijnstoffen, meubelstoffen, confectie, confectionering, stofgevoel, plooi, kleur, materiaal, isolatie, energiebesparing, linnen, ophangen, monteren, montage, installeren, masterclass, opleiding, stofspecialist, #artex, #artelux, #deploeg, #kendix, #loft79, #youredition

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
A House of Happiness rebranded
Gordijnenmerk A House of Happiness uit Leeuwarden, onderdeel van fabrikant Royal Vriesco, heeft een nieuwe huisstijl. Met de nieuwe uitstraling wil het concern haar merk versterken.
lees verder
 
Domotex Asia 2023
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden