Misschien gemist in Brussel 2022

Woensdag 04 januari 2023

Van 6–9 november 2022 kon Meubelbeurs Brussel eindelijk weer plaatsvinden, met veel succes. Tot nieuwe editie (5–8 november 2023) kijkt de organisatie terug op het moois dat standhouders al lieten zien. Niet gezien op de beurs? Dan toch hier.
Misschien gemist in Brussel 2022
Misschien gemist in Brussel 2022 Misschien gemist in Brussel 2022 Misschien gemist in Brussel 2022 Misschien gemist in Brussel 2022

Duitse meubelfabrikant Wiemann haakt volgens Meubelbeurs Brussel in op de latjes-trend bij de woonprogramma’s. Bij de Denver garderobekast staan ze verticaal op het middelste front (draai- of schuifdeur). Bij het Nevada bed lopen ze horizontaal over het hoofdbord/achterwandpaneel (foto 1). De richting van het latjesprofiel heeft een optisch effect: de kast lijkt hoger, het bed breder. Het blanco eiken decor is gecombineerd met een matte, antracietkleurige folie. De verlichting in het hoofdbord, onder het voetbord en onder de kranslijst zijn optioneel. Wiemann volgt ook de kruidige kleurentrend. Programma Marlow met zijn strakke kaderprofielen valt onder de moderne cottage-stijl. De nieuwe tint salie versterkt de landelijke sfeer. Het kastenprogramma Split is een spin-off van de Italiaanse designtrend. Met volledig transparante deuren voor de garderobe- en inloopkasten of een glazen gedeelte.

 

Ieder tapijt van Carpet Creations is een handgetufte creatie van mixed media, kleuren en technieken. Lineas (foto 3) is getekend door vervagende lijnen in reliëf. Het fading effect is met twee kleuren, materialen en cutloop gecreëerd. De diepe schaduwlijnen bestaan uit een lussenpool van wol, de uitgelichte lijnen uit een gesneden pool van Tencel®. Naked Beauty (foto 4) is een abstract-figuratief kunstwerk waarop een naakt figuur te zien is. Het figuur is getekend van glanzend Tencel® garen op een achtergrond van 100% New Sealand Wool. Alle tapijten kunnen op maat gemaakt worden in een breed palet van kleuren waaronder metaaltinten als brons.

 

Otium Care vindt dat clienten in zorginstellingen en ziekenhuizen recht hebben op gebruiksvriendelijk comfort en smaakvol design. Universele relaxstoelen kunnen ongemakkelijk zijn. Het alternatief is het divanbed Fara (foto 5): als patiënt heb je meer bewegingsvrijheid, kunt gemakkelijk (ver)zitten, liggen en opstaan. De rugleuning is verstelbaar. Bovendien geeft slechts één armleuning meer ruimte. Ook voor de kraamafdeling is het divanbed zeer geschikt.Links

www.otiumcare.be
www.wiemann-online.com
www.carpet-creations.com
www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaïek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb, #wiemann, #carpetcreations, #otiumcare

Gerelateerd nieuws
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
AR voor online verkoop Mline
Matrassenmerk Mline, onderdeel van Beter Bed Holding, experimenteert met Augmented Reality ter ondersteuning van online verkopen.
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden