Nieuwe Britse interieurbeurs

Donderdag 05 januari 2023

Clarion Retail organiseert een nieuwe Britse beurs voor interieur, accessoires en verlichting: de Home Interiors Show. Het debuut is tijdens de January Furniture Show in Birmingham, gevolgd door een volledige editie in september in Londen - Olympia.
Nieuwe Britse interieurbeurs

De Home Interiors Show is opgezet in samenwerking met belangrijke Britse merken als Gallery Direct, Pacific Lifestyle, Riva Home, Där Lighting Limited, Cimc home, Hill Interiors en Libra. De nieuwe beurs zal volgens de organisatie tweemaal per jaar 10.000 nieuwe en trendgerichte producten uit het hele Verenigd Koninkrijk en Europa samenbrengen. Daarnaast kunnen bezoekers retail theaterervaringen en deskundig trendadvies verwachten.

 

Peter Delaney - managing director, Gallery Direct (zie foto): ‘Onze collega's zijn gefrustreerd dat de Britse home interiors sector geen allesomvattende beurs biedt voor onze gewaardeerde klanten. We hebben behoefte aan een nieuw, trendy format, dat Clarion Retail volgens ons kan leveren op een kosteneffectieve en creatieve manier. We willen deel uitmaken van één showformaat in zowel januari als september, de drukste koopmomenten. We denken dat de nieuwe Home Interiors Show het antwoord is dat aan alle eisen voldoet.’

 

Tijdens de January Furniture Show, dat ook door Clarion Retail georganiseerd wordt, zal een voorproefje van het nieuwe evenement te zien zijn in hal 2. De eerste volledige beurs is van 10–12 september in Londen, gelijktijdig met Top Drawer.Links

www.clarionevents.com
www.januaryfurnitureshow.com
www.thefurnitureshows.com
www.topdrawer.co.uk

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, meubilair, verlichting, accessoire, project, kantoor, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, trends, #clarionretail, #HomeInteriorsShow

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
Weer doorstart Mondiart
December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
lees verder
Duurzaamheid belangrijk thema
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema op de consumentengoederenbeurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld. Duurzame producten worden gepresenteerd onder het thema Ethical Style.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden