Ludo Campman naar Housing Heroes

Donderdag 19 november 2020

Start up Housing Heroes meldt dat het bedrijf Ludo Campman heeft aangetrokken. Deze bekende naam in de branche wordt verantwoordelijk wordt voor de verdere ontwikkeling van de woninginrichting.
Ludo Campman naar Housing Heroes

Housing Heroes maakt naar eigen zeggen van een huis een thuis. In opdracht van ontwikkelende bouwers levert het bedrijf een complete woonklaarservice, waarbij het kopers volledig ontzorgt bij het personaliseren van hun aangekochte nieuwbouwwoning. Met een eigen wooncoach en stylisten krijgt de koper begeleiding op maat, zodat de woning helemaal klaar is om direct in te wonen. 

 

Ludo Campman heeft diverse directiefuncties binnen de retailsector bekleed, bij Hilding Anders, Euretco en als COO voor Kwantum. Naast zijn netwerk en ervaring binnen de domeinen wonen en slapen, neemt Campman volgens Housing Heroes ook zijn operationele ervaring mee in zijn nieuwe functie.  Links

www.housing-heroes.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, keten, winkelketen, formule, start-up, personalia, organisatie, #housingheroes, #ludocampman

Gerelateerd nieuws
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder
The Ultimate Wonderplants
Het luxueuze salontafelboek 'Wonderplants' speelt in op de trend om meer en ander groen in je interieur te brengen.
lees verder
 
Live webinars interieurstudies
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden