Ludo Campman naar Housing Heroes

Donderdag 19 november 2020

Start up Housing Heroes meldt dat het bedrijf Ludo Campman heeft aangetrokken. Deze bekende naam in de branche wordt verantwoordelijk wordt voor de verdere ontwikkeling van de woninginrichting.
Ludo Campman naar Housing Heroes

Housing Heroes maakt naar eigen zeggen van een huis een thuis. In opdracht van ontwikkelende bouwers levert het bedrijf een complete woonklaarservice, waarbij het kopers volledig ontzorgt bij het personaliseren van hun aangekochte nieuwbouwwoning. Met een eigen wooncoach en stylisten krijgt de koper begeleiding op maat, zodat de woning helemaal klaar is om direct in te wonen. 

 

Ludo Campman heeft diverse directiefuncties binnen de retailsector bekleed, bij Hilding Anders, Euretco en als COO voor Kwantum. Naast zijn netwerk en ervaring binnen de domeinen wonen en slapen, neemt Campman volgens Housing Heroes ook zijn operationele ervaring mee in zijn nieuwe functie.  Links

www.housing-heroes.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, keten, winkelketen, formule, start-up, personalia, organisatie, #housingheroes, #ludocampman

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden