DWI Voorjaarsvakdagen

Donderdag 19 november 2020

DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI Voorjaarsvakdagen DWI Voorjaarsvakdagen DWI Voorjaarsvakdagen

Allereerst is het leuk om te weten dat het kantoor van DWI recent is gerestyld. Dit is verzorgd door twee alumni van de Nia Academie, Lianne Meijer en Henriette Koster. Ook Bree’s New World, DN Design, Infiniti Design, Lucide, Mobitec, Momo Rugs, Mr. Plant, Nordal, Qazqa, Urban Cotton, Ztahl, Arte, Woodupp en Dôme Deco hebben hun steentje hieraan bijgedragen.

Het interieurcentrum in Nieuwegein heeft daarnaast nieuwe 'makers', zoals DWI haar exposanten betiteld, in huis weten te halen: Dutch Style, Nordlux (foto 3), Meubelfabriek de Valk, Steinpol, Bellus Furniture, Meergroothandel.nl, Coesel, Akante, Bungalow Denmark (foto 4), Smaqq, Vandeheg Lighting en Zitlabel.
 
Daarnaast hebben Skalma, Millenerpoort, Cartel Living, Janssens Orient, It’s about Romi, Art Collection International, Dijkos (Ztahl), EM Living (voorheen Euromeubel), Highlight en Life is a Jungle er opnieuw ervoor gekozen om in Nieuwegein te blijven. De showrooms van Interstar en Havee op de eerste verdieping zijn bovendien vernieuwd.

Volop redenen dus om DWI te bezoeken. Dat kan elke maandag, maar ook - net als afgelopen september weer verspreid - tijdens de Voorjaarsvakdagen in het voorjaar van 2021:

- Maandag 1 februari + dinsdag 2 februari
- Zondag 7 februari + maandag 8 februari + dinsdag 9 februari

De openingstijden zijn van 10-18 uur, op zondag gaat het centrum een uurtje eerder dicht en maandagavond 8 februari blijft het tot 20 uur open.

N.B. DWI is tussen vrijdag 25 december 2020 en vrijdag 1 januari 2021 gesloten.
Links

www.dewoonindustrie.nl
www.idbyjet.nl
www.liannemeijer.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #idbyjet, #liannemeijer

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden