Doorpaper van Instabilelab

Vrijdag 20 november 2020

Dat het Venetiaanse bedrijf Instabilelab bijzonder behang produceert was al duidelijk, maar nu komt de firma naar eigen zeggen met een revolutie in de deurenwereld.
Doorpaper van Instabilelab
Doorpaper van Instabilelab Doorpaper van Instabilelab Doorpaper van Instabilelab

Met het nieuwe Doorpaper wil Instabilelab de deur van een gebruiksvoorwerp veranderen in een bijzonder onderdeel van het interieur. De deurpapiercollecties van Instabilelab dekken deuren volgens het bedrijf perfect af, zijn gemakkelijk aan te brengen en jarenlang mooi.

 

Op Doorpaper kan een breed scala aan geselecteerde afbeeldingen van de firma worden afgedrukt. Doorpaper kan eenvoudig door de eindklant worden aangebracht volgens de aanwijzingen van Instabilelab. Het product is bedoeld voor gladde oppervlakken zoals gelamineerde, gelakte, of geverfde houten oppervlakken. De Doorpaper-afwerking is ondoorzichtig en getextureerd (28% non-woven stof, 72% PVC) en kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek en milde zeep.Links

www.instabilelab.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, tapijt, karpet, meubelstof, bekleding, producent, stofferen, stoffering, residentieel, project, deur, doorpapier, wand, wandbekleding, afwerking, muur, mural, behang, kunst, #instabilelab

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder
 
Behang van Quinten
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden