Doorpaper van Instabilelab

Vrijdag 20 november 2020

Dat het Venetiaanse bedrijf Instabilelab bijzonder behang produceert was al duidelijk, maar nu komt de firma naar eigen zeggen met een revolutie in de deurenwereld.
Doorpaper van Instabilelab
Doorpaper van Instabilelab Doorpaper van Instabilelab Doorpaper van Instabilelab

Met het nieuwe Doorpaper wil Instabilelab de deur van een gebruiksvoorwerp veranderen in een bijzonder onderdeel van het interieur. De deurpapiercollecties van Instabilelab dekken deuren volgens het bedrijf perfect af, zijn gemakkelijk aan te brengen en jarenlang mooi.

 

Op Doorpaper kan een breed scala aan geselecteerde afbeeldingen van de firma worden afgedrukt. Doorpaper kan eenvoudig door de eindklant worden aangebracht volgens de aanwijzingen van Instabilelab. Het product is bedoeld voor gladde oppervlakken zoals gelamineerde, gelakte, of geverfde houten oppervlakken. De Doorpaper-afwerking is ondoorzichtig en getextureerd (28% non-woven stof, 72% PVC) en kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek en milde zeep.Links

www.instabilelab.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, tapijt, karpet, meubelstof, bekleding, producent, stofferen, stoffering, residentieel, project, deur, doorpapier, wand, wandbekleding, afwerking, muur, mural, behang, kunst, #instabilelab

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden