Deense meubels via Lunar

Vrijdag 20 november 2020

De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
Deense meubels via Lunar

Guido De Smedt van Lunar Society uit Rillaar gaat Duus & Møller Furniture (foto; website) in de Benelux representeren. De Deense meubelfabrikant uit Hornslet maakt stoelen, tafels, banken en planken. Alle producten worden met de hand gemaakt door ambachtelijke meubelmakers van massief FSC-hout(fineer) al dan niet bekleed met leer of Kvadrat-stoffen. Het bedrijf is pas opgestart en heeft met grote ambities.

Lunar Society was reeds agent voor Muuto, String Furniture, Wilde Spieth en Andersen Furniture. Voorheen voerde Lunar ook verlichtingslabel Zero Lighting, maar de Belux-vertegenwoordiging daarvan zit nu bij Les Vrais, in Nederland via Eikelenboom.Links

www.andersen-furniture.com
www.duusmoeller.com
www.eikelenboom.nl
www.lesvrais.com
www.lunarsociety.be
www.muuto.com
www.string-furniture.com
www.wilde-spieth.com
www.zerolighting.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, verlichting, lamp, licht, stoel, bank, hout, tafel, massief hout, scandinavisch, design, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, agent, #andersenfurniture, #duusmoeller, #eikelenboom, #lesvrais, #lunarsociety, #muuto, #stringfurniture, #wildespieth, #zerolighting

Gerelateerd nieuws
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Licht is van levensbelang
In het kader van Wereldgezondheidsdag (7 april) vraagt de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde (NSVV) aandacht voor het gebrek aan goed en voldoende licht.
lees verder
 
Schuin zitten en werken
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden