Deense meubels via Lunar

Vrijdag 20 november 2020

De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
Deense meubels via Lunar

Guido De Smedt van Lunar Society uit Rillaar gaat Duus & Møller Furniture (foto; website) in de Benelux representeren. De Deense meubelfabrikant uit Hornslet maakt stoelen, tafels, banken en planken. Alle producten worden met de hand gemaakt door ambachtelijke meubelmakers van massief FSC-hout(fineer) al dan niet bekleed met leer of Kvadrat-stoffen. Het bedrijf is pas opgestart en heeft met grote ambities.

Lunar Society was reeds agent voor Muuto, String Furniture, Wilde Spieth en Andersen Furniture. Voorheen voerde Lunar ook verlichtingslabel Zero Lighting, maar de Belux-vertegenwoordiging daarvan zit nu bij Les Vrais, in Nederland via Eikelenboom.Links

www.andersen-furniture.com
www.duusmoeller.com
www.eikelenboom.nl
www.lesvrais.com
www.lunarsociety.be
www.muuto.com
www.string-furniture.com
www.wilde-spieth.com
www.zerolighting.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, verlichting, lamp, licht, stoel, bank, hout, tafel, massief hout, scandinavisch, design, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, agent, #andersenfurniture, #duusmoeller, #eikelenboom, #lesvrais, #lunarsociety, #muuto, #stringfurniture, #wildespieth, #zerolighting

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Ultiem loungen bij Natuzzi
De uit Turijn afkomstige Paola Navone wordt ge´nspireerd door een soort onvolmaakte schoonheid. Daarnaast richt zij zich met haar ontwerpen voor Natuzzi op eenvoud en details die de vredige en ontspannen levensstijl in de Italiaanse Puglia regio volgens haar oproepen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden