Gelukkig bij Nancy HomeStore

Woensdag 13 oktober 2021

[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy HomeStore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
Gelukkig bij Nancy HomeStore

Elke dag doen de mensen van Nancy HomeStore hun best om klanten alles aan te bieden wat nodig is om hen goed te laten voelen, thuis en in de tuin. De meubelwinkel Rotterdam levert producten voor binnen- en buitenshuis en geeft advies over het inrichten van interieurs. Een goed ingericht huis maakt mensen immers gelukkig.

Nancy HomeStore onderscheidt zich onder meer door mooie meubelen en andere interieurproducten aan te bieden die op weinig andere plekken te vinden zijn. Ook zijn de producten van hoge kwaliteit door het gebruik van de beste materialen, milieuvriendelijk en altijd van legale bronnen afkomstig. Alle leveranciers van Nancy HomeStore gebruiken betrouwbare materialen en beschikken over gekwalificeerde vakmensen die traditionele werkwijzen van het maken van meubels combineren met moderne ontwerpen.

Om klanten terug te zien en Nancy HomeStore aan te laten bevelen bij vrienden, familie en collega’s biedt het een geweldige service en hulp. De warme en gastvrije klantenservice is ouderwets: alle medewerkers zijn goed opgeleid en deskundig. Ze begrijpen dat de keuze van producten moeilijk en de verscheidenheid aan beschikbare opties overweldigend kan zijn. En nemen daarom de tijd om klanten te helpen de beste beslissing te nemen. Ze zijn hiervoor tevens bereikbaar per telefoon, livechat of email.

In de showroom in het Centrum van Rotterdam aan de Scheepmakershaven 29A worden veel meubels gepresenteerd om deze te kunnen ervaren vóór de aankoop, om er zeker van te zijn dat het de juiste keuze is. Overigens staat niet het gehele assortiment in de showroom, maar slechts een selectie. Even bellen (+31 (0)10 - 3138 639 of (0)85 - 1300 477) vóór een bezoek is dus verstandig om er zeker van te zijn dat het specifieke product wat je wilt zien in de showroom aanwezig is.

Producten zijn daarnaast gemakkelijk te bestellen in de webshop (Thuiswinkel waarborg) en worden vaak zonder verzendkosten naar adressen in België en Nederland verzonden. Verzekerd verzenden is optioneel mogelijk voor € 4,95 per bestelling. Afrekenen kan via Ideal, Visa, Paypal, Mastercard, Klarna en/of Bancontant.
Na het plaatsen van een bestelling worden producten binnen 1 tot 3 werkdagen met tracking verzonden. Bij grotere producten zoals banken of bedden kan dit echter langer duren, maar dat wordt wel bij de omschrijving van het product genoemd.


[sponsored artikel]Links

www.nancyhomestore.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, meubel, wonen, winkel, outlet, retail, webshop, internet, online, webwinkel, shop, zaak, meubilair, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, hoofdbord, projectinrichting, bed, boxspring, hout, lattenbodem, slaap, bedtextiel, bedlinnen, overtrek, sloop, kussen, verlichting, licht, lamp, decoratie, #nancyhomestore

Gerelateerd nieuws
Maak jouw interieur compleet
[Sponsored artikel] - Het inrichten van een lege kamer kan nogal een klus zijn. De muur moet een kleur krijgen en er moeten gordijnen voor de ramen. Wil je weten welke meubels jouw interieur echt compleet maken, lees dan dit artikel.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
 
Blokker start verkoop meubels
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden