Luxaflex vernieuwt Duette Shades

Woensdag 13 oktober 2021

De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geŁpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
Luxaflex vernieuwt Duette Shades Luxaflex vernieuwt Duette Shades

De ontwerpers van Luxaflex hebben zich voor de nieuwe collectie laten inspireren door de laatste kleur- en designtrends voor interieurs. Van subtiele pastelkleuren tot natuurlijke looks en inspirerende patronen voor antieke of juist moderne woningen: voor iedere stijl is er een geschikte look. De nieuwe metallic designs laten de stoffen licht fonkelen zodra daglicht binnenvalt. Tot de duurzame materialen die voor Duette Shades worden gebruikt, behoren Cradle to Cradle®-gecertificeerde stoffen en materialen.

 

De nieuwe collectie beschikt over een honingraatstructuur, die er op natuurlijke wijze voor zorgt dat daglicht subtiel gefilterd wordt. Daarnaast zijn de producten erg geschikt voor kamers die verduisterd moeten worden, zoals de slaapkamer. De dubbele plooien zorgen ervoor dat licht geweerd wordt en geven een ruimte daarnaast een erg strakke, rijke en elegante uitstraling.

 

De producten passen perfect bij vrijwel alle raamtypen, -vormen en -afmetingen. De raambekleding is, als je kiest voor de top down bottom up optie, van boven en onder te openen, zodat de gewenste hoeveelheid licht en privacy gekozen kan worden. Duette Shades zijn op afstand te bedienen met Powerview®Automation, een draadloos en kindvriendelijk systeem waarmee alle raamdecoratie bediend wordt via een Pebble, een app of stembediening door koppeling met een home automation systeem.

 

De nieuwste stoffen bieden een nog betere warmteafvoer en isolatie, waarbij sommige stoffen een A++-energielabel classificatie hebben. Verder zijn de producten geluidsabsorberend en helpen echo’s van harde materialen als vloeren, muren en glas tot 60% te verminderen. De honingraatstructuur houdt ’s winters de warmte binnen en de kou buiten, terwijl de warmte in de zomer wordt geweerd door de zonwerende functie. Dit zorgt op natuurlijke wijze voor verlaging van het energieverbruik.Links

www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissť, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, terras, outdoor, overkapping, automatisering, domotica, cradletocradle, warmtewerend, #luxaflex, #duetteshades, #powerview

Gerelateerd nieuws
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Raamdecoratie volgens laatste trends
Groothandel Intr lanceert een nieuwe collectie Wepro raamdecoratie, die te bestellen is via een online bestelconfigurator.
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden