Maak kennis met de LXR18

Donderdag 14 oktober 2021

Leolux LX en ontwerper Martin Ballendat ontwikkelden samen de LXR18. Deze fauteuil is speciaal gemaakt voor eigentijdse projectinterieurs.
Maak kennis met de LXR18
Maak kennis met de LXR18 Maak kennis met de LXR18

De LXR18 is het eerste product dat exclusief is ontworpen voor Leolux LX, het label waarmee Leolux Furniture Group projecten realiseert. Leolux noemt de LXR18 compact, comfortabel, eigenzinnig modern en bovendien uiterst functioneel inzetbaar.

 

De fauteuil kan alleen staan, of in een groepje, bijvoorbeeld in hospitality, office en public spaces. Het ronde zitmeubel heeft volgens de meubelfabrikant goede ergonomische eigenschappen en een tijdloze vorm. De zitkuip is visueel in tweeën gedeeld, rug en zitting gescheiden, wat door de bies wordt geaccentueerd.

 

De kleurstelling kan volledig worden afgestemd op de ruimte waarin de R18 wordt ingezet: in groepjes van dezelfde kleur of contrastvol, met keuze uit alle unistoffen uit de LX-collectie. Het functionele eiken tafelblad wordt naar keuze links of rechts gemonteerd en draait over de zitting.Links

www.leolux.com
www.leolux-lx.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, project, woning, woninginrichting, bank, fauteuil, stoel, tafel, bijzettafel, meubel, #leolux, #leoluxlx, #MartinBallendat

Gerelateerd nieuws
Maak jouw interieur compleet
[Sponsored artikel] - Het inrichten van een lege kamer kan nogal een klus zijn. De muur moet een kleur krijgen en er moeten gordijnen voor de ramen. Wil je weten welke meubels jouw interieur echt compleet maken, lees dan dit artikel.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
 
Blokker start verkoop meubels
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden