Maak kennis met de LXR18

Donderdag 14 oktober 2021

Leolux LX en ontwerper Martin Ballendat ontwikkelden samen de LXR18. Deze fauteuil is speciaal gemaakt voor eigentijdse projectinterieurs.
Maak kennis met de LXR18
Maak kennis met de LXR18 Maak kennis met de LXR18

De LXR18 is het eerste product dat exclusief is ontworpen voor Leolux LX, het label waarmee Leolux Furniture Group projecten realiseert. Leolux noemt de LXR18 compact, comfortabel, eigenzinnig modern en bovendien uiterst functioneel inzetbaar.

 

De fauteuil kan alleen staan, of in een groepje, bijvoorbeeld in hospitality, office en public spaces. Het ronde zitmeubel heeft volgens de meubelfabrikant goede ergonomische eigenschappen en een tijdloze vorm. De zitkuip is visueel in tweeën gedeeld, rug en zitting gescheiden, wat door de bies wordt geaccentueerd.

 

De kleurstelling kan volledig worden afgestemd op de ruimte waarin de R18 wordt ingezet: in groepjes van dezelfde kleur of contrastvol, met keuze uit alle unistoffen uit de LX-collectie. Het functionele eiken tafelblad wordt naar keuze links of rechts gemonteerd en draait over de zitting.Links

www.leolux.com
www.leolux-lx.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, project, woning, woninginrichting, bank, fauteuil, stoel, tafel, bijzettafel, meubel, #leolux, #leoluxlx, #MartinBallendat

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden